Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Κορωνοϊός: Βγάλτε τη μάσκα σε ανοιχτό χώρο αν είστε εμβολιασμένοι, λέει ο Φάουτσι
Κορωνοϊός: Βγάλτε τη μάσκα σε ανοιχτό χώρο αν είστε εμβολιασμένοι, λέει ο Φάουτσι Εκτύπωση E-mail
13.05.21

Την μη αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας σε ανοιχτούς χώρους από άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα κατά του κορωνοϊού ενέκρινε ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι.

 

Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων δήλωσε στο MSNBC ότι «πρέπει να κάνουμε αυτό το πέρασμα. […] Αν είσαι εμβολιασμένος, δεν χρειάζεται να φοράς μάσκα σε εξωτερικούς χώρους», ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας και επεκτείνοντας τις οδηγίες του Απριλίου του CDC σχετικά με τη χρήση της μάσκας κατά του κορωνοϊού.


«Στην ασυνήθιστη περίπτωση που βρίσκεσαι σε μια κατάσταση έντονου συνωστισμού, όπου ο ένας κυριολεκτικά πέφτει πάνω στον άλλο, τότε φόρα μάσκα. Αλλά, αν είσαι εμβολιασμένος και είσαι σε εξωτερικό χώρο, άσε τη μάσκα. Δεν χρειάζεται να τη φοράς», σημείωσε ο Φάουτσι.


Παράλληλα, εξέφρασε αμφιβολίες για το αν θα πρέπει το εμβόλιο να είναι προαπαιτούμενο για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο, λέγοντας ότι «θα πρέπει να ενθαρρύνουμε» τον εμβολιασμό τους, αλλά να μην αποτελεί προϋπόθεση, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.


www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14083&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote