Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Κυρία Πελώνη μου, είστε αριστούργημα Εκτύπωση E-mail
16.04.21

Κυρία Πελώνη μου, είστε αριστούργημα Μην κοιτάτε που παρουσιάζεται έτσι σκληρή και ΝεοΔημοκρατική η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. Πιο παλιά, όχι πολύ πιο παλιά, αυτούς που τώρα υπερασπίζεται τους κατηγορούσε.

Τα έγραφε στο Twitter, στο λογαριασμό της, και δεν τα έχει σβήσει κιόλας. Παράδειγμα, ειρωνευόταν τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη: «Αυτό που ΚΑΙ ο Χρυσοχο'ι'δης θέτει εαυτόν στην υπηρεσία της χώρας για να τη σώσει με ξεπερνά. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν υπάρχει σωτήρια, ε;».
Να πούμε ότι διαφωνούμε, θα είναι ψέμα.


Αλλά τα έχωνε και σε δύο τωρινούς υπουργούς της κυβέρνησης στην οποία είναι εκπρόσωπος: «Η χρεοκοπία των 2 μεγάλων κομμάτων φαίνεται και απ'το ότι άμεσα στην τρέλα Βορίδης και Γεωργιάδης φαίνονται λογικοί και mainstream. Μεγαλεία!!».

Βρε βρε την κυρία Πελώνη...


Και τον Βασίλη Κικίλια λοιδορούσε: «"Πρέπει να περιφράξουμε το ιερό μας οικόπεδο"... γράφει ο Κικίλιας στον πρόλογο νέου βιβλίου για την ΑΟΖ...Τα λόγια είναι περιττά...». Και τον περιφερόμενο βουλευτή Βασίλη Οικονόμου: «Κ ο Β.Οικονομου στη ΝΔ. Αυτές δεν είναι εκλογές. Είναι ο γάμος του καραγκιόζη...#ekloges2015».

Αλλά και για την Λίνα Μενδώνη είχε ειρωνείες, ευχόμενη «περαστικά» σε κάποιον που έλεγε ότι θα πάει σε ομιλία της υπουργού Πολιτισμού, με την Αννα Παναγιωταρέα παρούσα. Αφήστε που έκραζε τον ίδιο τον πρωθυπουργό για την αριστεία.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς, αυτός είναι ο γάμος του καραγκιόζη.

Το πιο καλό όμως είναι που η Αριστοτελία Πελώνη έπαιρνε το μέρος του Νίκου Παππά την εποχή που δίνονταν οι τηλεοπτικές άδειες. Το tweet της τα λέει όλα. Πρέπει να την καλέσουν στην προανακριτική, θα έχει να πει πολλά.


Μιλάμε για κυβέρνηση μεγαλείο που θα έλεγε και η Αριστοτελία Πελώνη. Ενας ένας όλοι τους. Να πω ότι δεν το απολαμβάνω, θα είναι ψέμα... 


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14058&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote