Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Εκτύπωση E-mail
13.12.20

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/almaa.bmp

H ALMA BANK εύχετε σε όλη την εκλεκτή πελατεία της αλλά και σε όλη την ομογένεια Καλά Χριστούγεννα με υγεια και χαρά το Νέο Έτος. Season Greetings!!

 

 


http://www.hellenicvoiceny.com/images/asmass.jpg

 


http://www.hellenicvoiceny.com/images/editeran.jpg Η υπεραγορά τροφίμων MEDITERRANEAN FOODS του κ. Βασίλη Τεντολούρη που βρίσκεται στη διεύθυνση 30-12 34th Street, Astoria και 22-78 35th Street, Astoria NY εύχεται στην ομογένεια, Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος να φέρει αγάπη, Ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο.

 

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/asma.jpgΤο αρχιτεκτονικό γραφείο του κ. Γεωργίου Γεωργόπουλου, εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, υγεία και Χαρά σε όλους.
http://www.hellenicvoiceny.com/images/asmas.jpg

 

Το λογιστικό γραφειο του κ. Μπάμπη Ορφανίδη εύχεται Καλά Χριστούγεννα, υγεια σε όλο τον κόσμο και με το Καλό το Νέο Ετος.

 

Transparent Christmas Pine Garland Decor PNG Clipart | Gallery Yopriceville  - High-Quality Images and Transparent PNG Free Cliparthttp://www.hellenicvoiceny.com/images/minoa.jpgO πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο αλλά και τα μέλοι του συλλόγου Κρητών "Μίνως" σας εύχονται ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.


Christmas Balls Images, Stock Photos & Vectors | Shutterstock

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/asaa.jpgΤο YASA εύχετε Καλές γιορτές. Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή μας για να 'ναι ο ουρανός πιο λαμπερός και μόνο φως να υπάρχει στη ζωή μας.

 

 

Garland for Sale | Woodlands South


 

Το ESTIA CONSULTING LLC.(347)886-8814 εύχεται σε ολη την ομογενεια Καλές Γιορτές και ένα Ειρηνικο Νέο Έτος

 

Christmas Balls Decor PNG Clipart Image | Gallery Yopriceville -  High-Quality Images and Transparent PNG Free Clipart

 

To BOUDOIR SALON @ 31-07 23rd Ave,Astoria Phone:(718) 728-9426 εύχεται η γέννηση του Χριστού να είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Χρόνια πολλά.
10x10ft Christmas Photography Backdrops Christmas Tree Gifts Box Theme Photography Backdrop Photo Background Child Christmas Fireplace Decoration Background 087

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13933&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 16.12.20 )
 
Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote