Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Προ-πεθαμένοι Εκτύπωση E-mail
12.12.20

Προ-πεθαμένοι Υπάρχει ένα βιβλιαράκι που συγκεντρώνει τη γνώση (παρεμπιπτόντως, κυκλοφορεί και από τις εκδόσεις «γνώση») της αλήθειας, που ή από τρελό ή από μικρό θα μάθεις. Στο «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω» υπάρχουν εκθέσεις παιδιών Δημοτικού από τη Ν. Ιταλία.

 

Εκεί ένα από αυτά έγραψε κάτι για τους «προ-πεθαμένους, που ευγενικά τους λέμε “ηλικιωμένους”».Το διαβάζεις, γελάς, λες και ένα «βρε το άτιμο, τι πήγε κι έγραψε» και ώς εκεί. Προσωπικά ακόμα γελάω, ένεκα λάτρης του μαύρου χιούμορ και δη του ευφυούς. Από την πρώην Μ. Ελλάδα, φτάνουμε στη νεότερη μητσοτακική, στην οποία ο δημαρχέσσος Ζακύνθου, Νικήτας Αρετάκης, στην πρόταση να προσληφθούν μέσω ΟΑΕΔ μέλη ευπαθών ομάδων και ΑμεΑ στη ΔΕΥΑΖ απάντησε πως «Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».


Πάμε τώρα στο πραγματικά «μαύρο χιούμορ». Ποιος αντέδρασε μεταξύ άλλων; Η πολυαγαπημένη μου υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, που είχε χαρακτηρίσει τους αγωνιστές κατά της δικτατορίας «ψυχικά νοσούντες». Και πώς τα μάζεψε ο δημαρχέσσος (που εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία); Λέγοντας πως «σκοπίμως» τον παρεξηγήσαμε, καθώς δεν εννοούσε τα ΑμεΑ αλλά άτομα μέσης ηλικίας 60 ετών, εξαντλημένα και καταπονημένα από πολυετή εργασία. Προφανώς γι’ αυτόν οι 60άρηδες είναι ήδη «προ-πεθαμένοι».


Οσο για το κερασάκι στο ζακυνθινό γλυκάκι, αυτό προκύπτει αν δει κάποιος τον ίδιο τον κ. Αρετάκη... Τα φιλιά μου στο ωραίο Ζάντε - άντε βρε, και καλά στερνά!



www.efsyn.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13932&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote