Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Γιατί η Ε.Ε. «γυρίζει την πλάτη» στο ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V Εκτύπωση E-mail
13.11.20

Γιατί η Ε.Ε. «γυρίζει την πλάτη» στο ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V - Media Η ΕΕ στην επιλογή της για εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού προσανατολίζεται σε ευρωπαϊκές εταιρείες, δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στις Βρυξέλλες ο επίσημος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρικ Μάμερ.

 

Αυτή ήταν η επίσημη θέση της ένωσης, δια στόματος Μάμερ, σε απάντηση στο ερώτημα, γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν εξετάζει το ενδεχόμενο της αγοράς του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, εφόσον το επίπεδο αποτελεσματικότητάς του όπως ανακοινώθηκε είναι πιο υψηλό από το επίπεδο αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Pfizer/BioNTech.

 

«Εξηγήσαμε πολλές φορές ότι η στρατηγική μας προσανατολίζεται σε εταιρείες οι οποίες παράγουν το εμβόλιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Μάμερ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξαν φωνές τις τελευταίες ημέρες πως υπάρχουν αμφιβολίες αναφορικά με την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.
 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διεξάγει συνομιλίες με το ρωσικό ινστιτούτο Γκαμαλέι της Μόσχας, που ανέπτυξε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορωνοϊού με στόχο την πιθανή καταχώρησή του για έκτακτη χρήση στην λίστα των υποψηφίων εμβολίων, ανακοίνωσε σήμερα ο διεθνής οργανισμός, στο πρακτορείο Reuters.
 

Πηγή: iefimerida.gr
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13904&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote