Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Κι όμως, το F-35, τυπικά δεν είναι ακόμα έτοιμο Εκτύπωση E-mail
02.11.20
Κι όμως, το F-35, τυπικά δεν είναι ακόμα έτοιμο - Media Μπορεί το F-35 να αποτελεί το καμάρι των ΗΠΑ και ήδη να έχει αρχίσει να πωλείται και σε άλλες χώρες, ωστόσο, όποιος πιστεύει ότι το ακριβότερο οπλικό σύστημα στον κόσμο είναι έτοιμο για πλήρη παραγωγή, μάλλον θα πέσει από τα σύννεφα.
 

 

Κι αυτό, διότι, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη πίσω στο πρόγραμμα κατά μία πενταετία, δεν έχει περάσει ένα κρίσιμο τεστ για το αξιόμαχό του: το Joint Simulation Environment (JSE), το οποίο, αντί για το Δεκέμβριο που είχε προγραμματιστεί, πάει πίσω για κάποια στιγμή μέσα στο 2021.


Το συγκεκριμένο τεστ είναι εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο και πανάκριβο και το αεροσκάφος θα πρέπει να το περάσει με καλή βαθμολογία για να μπει σε πλήρη παραγωγή, αντί για χαμηλή παραγωγή που είναι σήμερα.
 
Το πόσο κρίσιμο είναι το τεστ φαίνεται από το γεγονός ότι το F-35 στη διάρκειά του θα πρέπει να λειτουργήσει σε συνθήκες μάχης με αντιπάλους, πχ τους ρωσικούς πυραύλους S-400 και το κινεζικό μαχητικό 5ης γενιάς J-20.
 

Μόνο η δοκιμασία αυτή θα επιτρεψει στο Πεντάγωνο να δώσει το τελικό πράσινο φως για την ευρεία παραγωγή του stealth μαχητικού.


www.topontiki.gr
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13894&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote