Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μέριλαντ ο Τραμπ - Εμφάνισε πυρετό - «Προληπτικά» λέει ο Λευκός Οίκος
Σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μέριλαντ ο Τραμπ - Εμφάνισε πυρετό - «Προληπτικά» λέει ο Λευκός Οίκος Εκτύπωση E-mail
02.10.20

Σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Μέριλαντ ο Τραμπ - Εμφάνισε πυρετό - «Προληπτικά» λέει ο Λευκός Οίκος - Media Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με το CNN, ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ στο Μέριλαντ και θα παραμείνει εκεί για κάποιες μέρες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Στην ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι ο Τραμπ «παραμένει σε καλή διάθεση, έχει ήπια συμπτώματα κι εργαζόταν κατά τη διάρκεια της ημέρας». Επισημαίνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, μετά από εισήγηση των γιατρών του και των ειδικών.


Ο Τραμπ θα εργάζεται από τα προεδρικά γραφεία στο Γουόλτερ Ριντ για τις επόμενες ημέρες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσίασε πυρετό από το πρωί της Παρασκευής.


Νωρίτερα είχε γνωστοποιηθεί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία για την Covid-19, με πολυκλωνικά αντισώματα και έχει «υψηλό ηθικό» μολονότι αισθάνεται κόπωση, όπως αναφέρθηκε.


«Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος παραμένει κουρασμένος αλλά έχει υψηλό ηθικό», ανέφερε ο Σον Κόνλεϊ, ο γιατρός του Αμερικανικού προέδρου σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε. Πρόσθεσε ότι του χορήγησε μια δόση από το πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και το οποίο έχει δώσει ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε μικρό αριθμό ασθενών.


Οι ειδικοί εξετάζουν τον πρόεδρο και θα κάνουν συστάσεις για «τα επόμενα στάδια», σημείωσε ο Δρ Κόνλεϊ.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μελάνια Τραμπ έχει «ελαφρύ βήχα και πονοκέφαλο».

Ο γιατρός δεν διευκρίνισε πιο συγκεκριμένα τα συμπτώματα του Αμερικανού προέδρου, πέραν της κόπωσης. Εκτός από το φάρμακο αυτό ο Τραμπ λαμβάνει επίσης ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και ασπιρίνη.


www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13867&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote