Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Δήμος Αθηναίων: 366 προσλήψεις για το ρεκόρ Γκίνες Εκτύπωση E-mail
07.09.20

Δήμος Αθηναίων: 366 προσλήψεις για το ρεκόρ Γκίνες Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς ο Δήμος Αθηναίων προσέλαβε 366 εργαζόμενους ορισμένου χρόνοι με διορία μόνο 24 ώρες για να υποβληθούν οι αιτήσεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για θέσεις εργασίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού. Η Διορία για να γίνουν οι αιτήσεις όμως δόθηκε από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8:00 έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:00. Οι φωτογραφικές προσλήψεις από τον Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων με τους υποψήφιους να πρέπει να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά να τα καταθέσουν να συμπληρώσουν την αίτηση, πρακτικά εντός 8 ωρών, όσο δηλαδή είναι ανοιχτές οι υπηρεσίες που προμηθεύουν τα δικαιολογητικά, είναι για ρεκορ Γκίνες

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει τα εξής: “Ανακοινώνεται η υπ’ αριθμ. πρωτ. 194186/02-09-2020 Ανακοίνωση , το παράρτημα και η αίτηση, που αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 366 ατόμων. Ημερομηνία Υποβολής Συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων Αιτήσεων μαζί με ευκρινές φωτοαντίγραφο: Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, που μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 έως και Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.”


Σε αυτό τον πρωτοφανή αγώνα ταχύτητας, και μάλιστα να έχουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι υποψήφιοι έπρεπε να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση-υπέυθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους, τους μήνες της προαναφερόμενης αποκτηθείσας εμπειρίας, που διαθέτουν σε ανάγκες πανδημίας και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο Δήμο Αθηναίων, μαζί με φωτοαντίγραφο ταυτότητας, επιπροσθέτως για τις θέσεις οδηγών φωτοαντίγραφο απαιτούμενης άδειας οδήγησης και για τις θέσεις χειριστών άδεια άσκησης επαγγέλματος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα.


Υπήρχαν και στο παρελθόν φωτογραφικοί διαγωνισμοί προσλήψεων, αλλά αυτός ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και σε αριθμό ατόμων αλλά και σε ταχύτητα, αποτέλεσμα βέβαια της έλλειψης μέσων ενημέρωσης που θα στηλιτεύσουν αυτήν την παλαιοκομματική πρακτική.


www.flash.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13845&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote