Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Καλιφόρνια: Λουκέτο σε μπαρ κι εστιατόρια για τρεις εβδομάδες Εκτύπωση E-mail
02.07.20

Καλιφόρνια: Λουκέτο σε μπαρ κι εστιατόρια για τρεις εβδομάδες - Media Οι δραστηριότητες στους εσωτερικούς χώρους των εστιατορίων θα απαγορευτούν, οι κινηματογραφικές αίθουσες και άλλες εγκαταστάσεις θα μείνουν κλειστές στο μεγαλύτερο μέρος της Καλιφόρνιας για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες καθώς αυξάνονται σημαντικά οι λοιμώξεις από την Covid-19, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Γκέιβιν Νιούσομ.

Όλα τα μπαρ και οι μπυραρίες, είτε σε εσωτερικό χώρο είτε σε εξωτερικό, πρέπει επίσης να κλείσουν σε 19 κομητείες όπου κατοικεί το 70% του πληθυσμού, δήλωσε ο Νιούσομ.


Οι νοσοκομειακές νοσηλείες και οι θάνατοι από την Covid-19 έχουν αυξηθεί στην πιο πολυπληθή αμερικανική πολιτεία, μια τάση που άρχισε γύρω στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης και συνεχίζει να αυξάνεται. Το τελευταίο 24ωρο 110 άνθρωποι πέθαναν στην Καλιφόρνια, δήλωσε ο κυβερνήτης.


Η διαταγή αφορά μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως οι κομητείες του Λος 'Αντζελες και του 'Οραντζ, καθώς και η πρωτεύουσα της πολιτείας, το Σακραμέντο.


Η Φλόριντα, το Τέξας και άλλες πολιτείες καταγράφουν επίσης αύξηση των κρουσμάτων και των νοσοκομειακών νοσηλειών λόγω της Covid-19.


www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13783&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote