Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων τη Κυριακή ανακοίνωσε ο ΠΟΥ Εκτύπωση E-mail
23.06.20

Παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων τη Κυριακή ανακοίνωσε ο ΠΟΥ Νέο ρεκόρ επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού, ανέφερε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τη Κυριακή. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ, ο παγκόσμιος αριθμός νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, μόνο για τη Κυριακή, έφτασε τα 183.020. Εξ αυτών τα περισσότερα σημειώθηκαν στην αμερικανική ήπειρο.

 

Το ρεκόρ των νέων ημερήσιων κρουσμάτων έσπασε τη Κυριακή ο κορονοϊός, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε ότι τη Κυριακή σημειώθηκε νέο ρεκόρ στη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα βάσει των στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα, ο συνολικός αριθμός νέων κρουσμάτων μόνο για τη Κυριακή έφτασε τα 183.020 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Το προηγούμενο ημερήσιο ρεκόρ νέων κρουσμάτων ανερχόταν σε 181.232 και σημειώθηκε στις 18 Ιουνίου.


Η τεράστια αύξηση προέρχεται κυρίως από περιπτώσεις λοιμώξεων στη Βόρεια και Νότια Αμερική. Ο συνολικός αριθμός αυτών, ξεπερνάει τις 116.000, σύμφωνα με την καθημερινή αναφορά του ΠΟΥ.


Επίσης σημειώνεται ότι πλέον ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, υπερβαίνει τα 8,7 εκατομμύρια με περισσότερους από 461.000 ανθρώπους να έχουν χάσει τη μάχη με τον ιό.


Παράλληλα ανησυχία εκφράζεται για τη Βραζιλία στην οποία ο αριθμός των θυμάτων της COVID-19 ξεπέρασε τις 50.000 με τον αριθμό των κρουσμάτων να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο, την ώρα που ο ακροδεξιός πρόεδρος της χώρα Ζαΐχ Μπολσονάρου, αντιτίθεται σε ένα σενάριο καραντίνας.


www.thepressproject.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13764&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote