Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ψήφο τους Ελληνοαμερικανούς υποψηφίους στις εκλογές της 23ης Ιουνίου
Ψήφο τους Ελληνοαμερικανούς υποψηφίους στις εκλογές της 23ης Ιουνίου Εκτύπωση E-mail
21.06.20

Νέα Υόρκη /του Σάκη Σερέτη

Η επανεκλογή Ελληνο-αμερικανών πολιτικών στις επερχόμενες προκριματικές εκλογές της 23ης Ιουνίου , θα πρέπει να αποτελεί βασικό ζητούμενο των Ομογενών που κατοικούν και παράλληλα ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης.

 

 

 

Να θυμίσω ότι η Ελληνοαμερικανική κοινότητα, με πρωτοπόρο τον σημερινό πολιτειακό Γερουσιαστή Μιχάλη Γιάνναρη, κατάφερε να εκλέξει την Ελληνοαμερικανίδα Αραβέλλα Σιμωτά στην πολιτειακή Βουλή της Νέας Υόρκης ,καθώς επίσης και τον Κυπριακής καταγωγής Κώστα Κωνσταντινίδη στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης .

Ωστόσο η εμπλοκη του Μιχάλη Γιάναρη στην υπόθεση ματαίωσης της επένδυσης που σχεδίαζε η Άμαζον στην περιοχή του Λονγκ Άιλαντ Σίτυ ,ανέδειξε κάποιες υποβόσκουσες αντιζηλίες, οι οποίες σε συνδυασμό με τα προσωπικά συμφέροντα ορισμένων εγχώριων παραγόντων,αναδεικνύουν κάποιες συμμαχίες που θα επιχειρήσουν την ανατροπή ισορροπιών .

Θεωρώντας σημαντική την εκπροσώπηση της Ομογένειας στα κέντρα αποφάσεων της κεντρικής και πολιτειακής σκηνής , αλλά και του δήμου Νέας Υόρκης ,καλούνται οι ομογενείς να στηρίξουν όλους τους Ελληνοαμερικανούς υποψηφίους και να αψηφήσουν τις σειρήνες του διχασμού που παραμονεύουν .

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13762&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 23.06.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote