Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Είμαι ο Τσίπρας της ΝΔ!
Είμαι ο Τσίπρας της ΝΔ! Εκτύπωση E-mail
05.03.08
 Το είπε και αυτό χτες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ότι είναι ο Τσίπρας της ΝΔ! Ετσι εξήγησε μία δήλωση που ο ίδιος είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ότι ο Καραμανλής «έχει δίπλα του το δικό του αστέρι και το δικό του Τσίπρα και ότι απλώς δεν το καταλαβαίνει, διότι κάποιοι δεν τον αφήνουν να το αντιληφθεί».

Απαντώντας λοιπόν στο ερώτημα που τέθηκε από δημοσιογράφο για το ποιος είναι τελικά ο Τσίπρας της ΝΔ, ο κ. Ψωμιάδης, αφού για λίγο κοντοστάθηκε απάντησε: “Μπροστά σας τον έχετε”!». Και πρόσθεσε: «Εκατό θέλω σαν τον Τσίπρα»...

Oλα αυτά κατά τη διάρκεια δηλώσεων του νομάρχη Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων, αλλά και εν όψει των συλλαλητηρίων που διοργανώνονται αύριο στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτά ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι «ένα μεγάλο εθνικό θέμα που πρέπει να μας βρει ενωμένους και όχι κομματικοποιημένους. Γι’ αυτό και θα παρευρεθώ στη συγκέντρωση του “Παλέ”».

«Αφέντης μου ο λαός»

Για το προσκλητήριο απόντων που φημολογείται ότι θα κάνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην εκδήλωσή του σημείωσε ότι «εμένα αφέντης μου είναι ο λαός και στο λαό απολογούμαι». Στο ερώτημα με ποιο όνομα της ΠΓΔΜ θα συμφωνούσε ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι χρειάζεται ψυχραιμία, εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα, ενώ την ίδια τακτική κράτησε και στο ερώτημα για το ενδεχόμενο μικρής προσέλευσης στα συλλαλητήρια: «Εγώ μένω στο δάκρυ του Καραμανλή και στη μεγάλη διαδήλωση του 1992. Γι’ αυτό ακριβώς πάω στο “Παλέ”, που είναι συγκέντρωση διαμαρτυρίας».

Oι μάσκες

Απαντώντας σε ερώτηση για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, που εμφανίζουν μειωμένα τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων, είπε ότι «η επικαιρότητα δυστυχώς δε μ’ αφήνει να μιλήσω για πολλά θέματα. Θεωρώ ότι η δημοσκόπηση πρέπει να προβληματίσει τα δύο πολιτικά κόμματα. Εξάλλου εγώ έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κ. Καραμανλή. Oλα τα άλλα είναι εικονική πραγματικότητα, εκτός από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη». Από εκεί και πέρα απείλησε και πάλι ότι «όποιος αγγίξει Καραμανλή και Λαζόπουλο, θα έχει να κάνει με το νομάρχη - “Ζορό”», ενώ επανέλαβε την προχτεσινή του επισήμανση ότι στην ελληνική κοινωνία κάποιοι πρέπει να πετάξουν τις μάσκες...

agelioforos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1376&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote