Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αισιόδοξα μηνύματα και προσεκτικά βήματα μετά την καραντίνα λόγω Κορωνοιού Εκτύπωση E-mail
15.06.20

Νέα Υόρκη /Του Σάκη Σερέτη


Αρκετά ενθαρρυντική ήταν η έξοδος των Νεοϋορκέζων κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε, και στα διάφορα παραλιακά θέρετρα των κομητειών του Νάσο και του Σάφολκ , η παρουσία του κοινού έδωσε μηνύματα αισιοδοξίας ,ενώ παράλληλα με την χρήση των προτεινόμενων από τις αρχές, μέτρων ασφαλείας , σηματοδότησαν την μετάβαση μας στην νέα πραγματικότητα.

 

Ως γνωστό, τα εστιατόρια και τα μπαρ των περιοχών που υπάγονται στις κομητείες που προανέφερα , άρχισαν
να λειτουργούν στους υπάρχοντες υπαίθριους χώρους και να σερβίρουν φαγητά και ποτά, με τα τραπέζια να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας .

Χαρακτηριστική περίπτωση , τα εστιατόρια της περιοχής του Γκρινπορτ , όπου οι αρχές , προκειμένου να συμβάλλουν στην λειτουργία τους , μετέτρεψαν μέρος της παραλιακής οδού , σε προστατευμένη με περίφραξη περιοχή , όπου οι καταστηματάρχες τοποθέτησαν τραπέζια και σέρβιραν φαγητό και ποτό στους πελάτες τους .


Ανάλογη ήταν η παρουσία του κοινού και στις οργανωμένες παραλίες των περιοχών , όπου και εκεί τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας , υπήρξε ελεγχόμενη είσοδος του κοινού, γεγονός που επέβαλλε την μειωμένη (περίπου στο 50%) είσοδο .


Σύμφωνα με πληροφορίες , εφόσον συνεχιστεί η καθοδική πορεία των κρουσμάτων κορωνοιού στην Νέα Υόρκη , την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συζητηθεί η άρση ορισμένων ακόμη περιοριστικών μέτρων , γεγονός που θα επιτρέψει το άνοιγμα κάποιων ακόμη επιχειρήσεων .

 


Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13749&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote