Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
04.03.08

Του Σάκη Σερέτη

 Νέος πρόεδρος στον σύλλογο Κρητών «Ομόνοια» Νέας Υόρκης, εξελέγη ο γνωστός επιχειρηματίας Κυριάκος Μαραγκουδάκης του οποίου η εκλογή ήταν εξασφαλισμένη και σίγουρη, λόγω της ενωτικής στάσης που επέδειξε κατά την διάρκεια των προεκλογικών συζητήσεων .

Αυτό  όπως αποδείχθηκε  ήταν το βασικό ζητούμενο εκ μέρους όλων των μελών του ιστορικού συλλόγου και γιαυτό δεν υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου.

Οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή 2 Μαρτίου στο Κρητικό σπίτι στην Αστόρια και η ψηφοφορία ξεκίνησε στις  9.π.μ και τελείωσε στις 7 το βράδυ,όπου έκλεισε η κάλπη και άρχισε η καταμέτρηση.

Περισσότερα από  400 μέλη έδωσαν το παρών σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, καταγράφοντας νέο  ρεκόρ συμμετοχής των τελευταίων χρόνων και η καταμέτρηση των ψήφων τελείωσε στις 11.45 το βράδυ.

Η εφορευτική επιτροπή  είχε επτά μέλη και απαρτιζόταν από τους κκ Ν.Τσαγκάκης (προέδρος),Μ.Λιλληκάκης, Μ.Χριστοδουλάκης, Στρ,Λεγάκης, Μ.Σηφακάκης, Γ.Μιχελάκης, και Μ.Σπυράκης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Κυριάκος Μαραγκουδάκης (πρόεδρος),Γεώργιος Μπομπολάκης (Αντιπρόεδρος), Κων/νος Μαραγκουδάκης (β! Αντιπρόεδρος),Στυλιανός Κογχυλάκης (Ταμίας),Γεώργιος Στυλιανουδάκης (β!Ταμίας),Μιχάλης Παπουτσάκης (Γενικός Γραμματέας) και ακολουθούν τα οκτώ τακτικά  μέλη του Διοκητικού συμβουλίου,Σταμάτης Κατσαμάνης,Ιωάννης Κιουσεντερλής,Ευάγγελος Κουριδάκης,Νικόλαος Μαριακάκης,Βασίλειος Φιλιππάκης,Νικόλαος Φρατζεσκάκης,Ιωάννης Χαρτζουλάκης και Γεώργιος Σμπιράκης.

Ο μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος κ.Γιάννης Κριαράς εξελέγη για την επιτροπή κτηρίων,ο κ.Οδυσσέας Πυροβολάκης στην επιτροπή κηδεμόνων και οι κκ.Μανώλης Τζιτζικαλάκης και Χαρτζουλάκης Νικόλαοςστην επιτροπή παραπόνων.

Την αισιοδοξία του για επιτυχημένη και ανοδική  πορεία του συλλόγου εξέφρασε ο νέος πρόεδρος κ.Κ.Μαραγκουδάκης, ο οποίος τόνισε οτι «βασικός στόχος είναι η στήριξη και βελτίωση των προγραμμάτων που υπάρχουν, ενώ υπάρχουν κάποιες σκέψεις για την δημιουργία νέων προγραμμάτων που θα απευθύνονται στην ευρύτερη Ομογένεια».

«Ενωτικός και δημιουργικός είναι ο νέος πρόεδρος» τόνισε ο κ.Καστρινάκης που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από την θέση του προέδρου,ενώ στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του κ. Γ.Κριαρά .  

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1374&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 07.03.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote