Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πηγές της ΝΔ εκθέτουν τον Αντώνη Σαμαρά
Πηγές της ΝΔ εκθέτουν τον Αντώνη Σαμαρά Εκτύπωση E-mail
20.05.20

Έμπνευση πρέπει να είχε το στέλεχος της ΝΔ που αποφάσισε σχολιάσει την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου του Δ. Παπαγγελόπουλου.

πρέπει να είχε το στέλεχος της ΝΔ που αποφάσισε σχολιάσει την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της διεύρυνσης του 

«Ο κ. Τσίπρας σύρθηκε στη Βουλή για να υπερασπιστεί τον κ Παπαγγελόπουλο στην Προανακριτική Επιτροπή. Για την ταμπακιέρα, δηλαδή τις καταγγελίες πέντε εισαγγελικών λειτουργών κατά του κ Παπαγγελόπουλου, ο κ. Τσίπρας τήρησε αμήχανη σιωπή.

 


Και έτσι μένει ένα αναπάντητο ερώτημα: τι κρατάει ενωμένο τον κ. Τσίπρα με τον Παπαγγελόπουλο;» διερωτώνται πηγές της συμπολίτευσης και προσθέτουν πυροβολώντας τα πόδια τους και τον Αντ. Σαμαρά: «Ίσως το γεγονός ότι δύο Υπουργοί του "συζητούσαν", μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, με επιχειρηματία για τις ¨εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις¨...».


Το πρόβλημα με το σχόλιο των πηγών της ΝΔ είναι ότι ο Σάμπυ Μιωνής παραδέχτηκε ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής την παρέμβαση του κ. Σαμαρά, το 2013, προκειμένου να λήξει η διένεξη μεταξύ του επιχειρηματία και του εκδότη της «Δημοκρατίας», Γ. Φιλιππάκη. Μάλιστα, ο Σ. Μιωνής είχε επιβεβαιώσει ότι μετά την παρέμβαση Σαμαρά προέκυψε ο πρώτος άκαρπος συμβιβασμός μεταξύ του ιδίου και του Γ. Φιλιππάκη. Οπότε, τι ακριβώς στηλιτεύουν οι «γαλάζιες» πηγές; Κάτι που είχε πράξει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ όταν ήταν πρωθυπουργός;


Εκτός κι αν το πρόβλημα έγκειται στο πού συντελούνται οι παρεμβάσεις. Δηλαδή, για τις πηγές της ΝΔ εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα αν για διπλωματικούς λόγους υπουργοί προσπαθούν εντός του Μαξίμου να λύσουν μία «εκκρεμή δικαστική υπόθεση», αλλά δεν τρέχει και τίποτα αν το ίδιο είχε κάνει πρώην πρωθυπουργός εκτός του γραφείου του.


www.documentonews.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13703&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote