Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κανείς δεν “χάνεται”! Ο καθηγητής που θα … “εκκένωνε” το Μάτι σε 20 λεπτά, ανέλαβε διευθυντής των σχ
Κανείς δεν “χάνεται”! Ο καθηγητής που θα … “εκκένωνε” το Μάτι σε 20 λεπτά, ανέλαβε διευθυντής των σχ Εκτύπωση E-mail
03.05.20

Ήταν ο άνθρωπος που έβγαινε στα κανάλια και επέμενε οτι θα “εκκένωνε” το Μάτι σε 20 λεπτά ( άντε , μισή ώρα το πολύ ) στην τραγωδία του καλοκαιριού το 2018!

Την ίδια ώρα βέβαια οι πάντες και πρώτα από όλα αξιωματικοί κσι υπηρεσιάκοι παράγοντες – οι οποίοι είναι πέραν πασης αμφισβήτησης, αφού και η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ που ακολουθησε, τους αντάμειψε με προαγωγές και ηγετικές θέσεις στις υπηρεσίες τους, αναγνωριζοντας οτι επιτέλεσαν στο ακέραιο τα καθήκοντά τους – διαβεβαίωναν οτι οποιοδήποτε σχεδιο εκκένωσης μέσα στις ακραίες συνθήκες στις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί ενω θα εμπεριείχε και κινδύνους για ακόμα μεγαλύτερο αριθμό πολιτών…


Όπως αναφέρει λοιπόν η “Καθημερινή” ο ακαδημαϊκός, καθηγητής κ. Κώστας Εμμανουήλ Συνολάκης αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου τα καθήκοντα του διευθυντή/president των σχολείων του Ελληνοαμερικανικού εκπαιδευτικού ιδρύματος (Κολλέγιο Αθηνών, Κολλέγιο Ψυχικού, International Baccalaureate και νηπιαγωγείο Ι.Μ. Καρράς).


Αυτό ανακοίνωσε σήμερα τo Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλέγιο Αθηνών, Κολλέγιο Ψυχικού, International Baccalaureate και νηπιαγωγείο Ι.Μ. Καρράς) και το Συμβούλιο των Επιτρόπων της Νέας Υόρκης (Board of Trustees).


Ο κ. Συνολάκης διαδέχεται τον κ. Richard Jackson, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται ευδοκίμως την 31η Αυγούστου 2020.

 

www.thefaq.gr


 

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13667&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote