Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ζευγάρι νοσηλευτών πραγματοποιεί την τελευταία επιθυμία κάθε ανθρώπου που πεθαίνει
Ζευγάρι νοσηλευτών πραγματοποιεί την τελευταία επιθυμία κάθε ανθρώπου που πεθαίνει Εκτύπωση E-mail
28.04.20

Ζευγάρι νοσηλευτών πραγματοποιεί την τελευταία επιθυμία κάθε ανθρώπου που πεθαίνει (Photos) - Media Ο Kees Veldboer από την Ολλανδία και η σύζυγος του έχουν βάλει στόχο της ζωής τους να απαλύνουν τον πόνο και τον θάνατο κάθε ασθενούς που είναι έτοιμος να «φυγει» από κορωνοϊό και όχι μόνο. Μέχρι στιγμής μάλιστα έχουν ικανοποιήσει τις επιθυμίοες από 14.000 Ολλανδούς που ήταν έτοιμοι να πεθάνουν, αν και πολλοί από αυτούς τελικά τα κατάφεραν και έζησαν.

 


Κάποιος ασθενής που ήταν στα τελευταία του ήθελε να δει για τελευταία φορά ένα χωράφι με τουλίπες. Ο Kees μετά από άδεια από γιατρό τον έβαλε στο ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο και τον πήγε για να δει αυτό που ήθελε.

 


Ή κάποιος άλλος που θέλησε να χαιρετίσει για τελευταία φορά το άλογο του. Πάλι ο Kees τον πήγε στον στάβλο του για το στερνό αντίο. Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Ο Kees που βγήκε πριν από λίγο καιρό στη σύνταξη έχει βάλει σκοπό της ζωής του να απαλύνει τον πόνο ανθρώπων που φεύγουν από κορωνοϊό ή και από άλλες ανίατες ασθένειες και να κάνει τον θάνατο του όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινο. 


Ο ίδιος λέει: «Εκπληρώνουμε την τελευταία επιθυμία ανθρώπων ακόμη και τώρα με τον κορωνοϊό. Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε αυτές τις ευχές. Μπορούμε να πάμε σε ανοιχτούς χώρους, σε κήπους με λουλούδια, σε έναν άδειο ζωολογικό κήπο, σε ένα πάρκο, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που για τελευταία φορά θέλουν να δουν τη θάλασσα»

 

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13654&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote