Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Μοντέλο έχει «βραχυκυκλώσει» τους γιατρούς: Είναι θετική στον κορωνοϊό για 56 μέρες Εκτύπωση E-mail
25.04.20

Μοντέλο έχει «βραχυκυκλώσει» τους γιατρούς: Είναι θετική στον κορωνοϊό για 56 μέρες (Photos) - Media Σκίζουν τα... πτυχία τους Ιταλοί γιατροί με την περίπτωση ενός 23χρονου μοντέλου, το οποίο εμφανίζεται θετικό στον κορωνοϊό εδώ και 56 μέρες, παρότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί.

 

 

Ο λόγος για την Μπιάνκα Ντoμπρόιου, που διαγνώστηκε με κορονοϊό στις 28 Φεβρουαρίου, όταν έκανε υψηλό πυρετό και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Μπολόνια. Πήρε εξιτήριο στις 6 Μαρτίου και έμεινε απομονωμένη στο σπίτι της.

 

Η Μπιάνκα εξακολούθησε να κάνει τεστ για τον κορονοϊό, με τέσσερα από αυτά να είναι θετικά και μόλις ένα ασαφές, ενώ το έκτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη την περασμένη εβδομάδα ήταν και πάλι θετικό.

 

"Η ασθενής είναι καλά αλλά τα τεστ συνεχίζουν να βγαίνουν θετικά. Μελετάμε προσεκτικά την περίπτωσή της και από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση ασθενούς στην Ιταλία" δηλώνει ο λοιμοξιωλόγος Λουτσιάνο Άταρντ.

 

Σύμφωνα με την Sun, το μοντέλο υποστηρίζει ότι δεν παρουσιάζει πλέον συμπτώματα και, επειδή δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, δεν ανησυχεί πολύ που παραμένει θετική στον κορονοϊό.

 

www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13647&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 25.04.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote