Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Ιταλίας – Αρχίζουν οι πρώτες ελλείψεις
Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Ιταλίας – Αρχίζουν οι πρώτες ελλείψεις Εκτύπωση E-mail
17.03.20

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Ιταλίας – Αρχίζουν οι πρώτες ελλείψεις | tanea.gr «Οι Έλληνες της Ιταλίας συμμορφώνονται με τα μέτρα, ενώ παράλληλα, ο κόσμος μαζεύει χρήματα για να αγοραστεί εξοπολισμός και να καλυφθούν οι ανάγκες»

 

O Έλληνας ακτινολόγος, Βαγγέλης Αποστολόπουλος, που εργάζεται σε νοσοκομείο της Μπρέσια, εξήγησε τους λόγους που η Ιταλία βιώνει τόσο μεγάλη κρίση λόγω κορωνοϊού.


Δύο είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η γειτονική χώρα μετρά τόσα θύματα από την επέλαση του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον κ. Αποστολόπουλο.


«Πάνω από το 23% του πληθυσμού είναι άνω των 60», είναι ο πρώτος εξ’ αυτών.«Η πολιτεία δεν ελαβε τα σωστά μέτρα», ο δεύτερος.

«Από αύριο ξεκινά η εφαρμογή νέων μέτρων στην περιοχή τόνισε στο MEGA ο Έλληνας γιατρός που εργάζεται στην Ιταλία.


«Όλα τα νοσοκομεία της περιοχής είναι για τους ασθενείς κορωνοϊού. Οι θέσεις στην εντατική όμως έχουν αρχίσει να μειώνονται. Αρχίζουν να νοσούν οι πρώτοι γιατροί Αρχίζουν να εκκλείπουν τα πρώτα μηχανήματα και ο εξοπλισμός»


«Οι Έλληνες της Ιταλίας συμμορφώνονται με τα μέτρα, ενώ παράλληλα, ο κόσμος μαζεύει χρήματα για να αγοραστεί εξοπολισμός και να καλυφθούν οι ανάγκες»


www.tanea.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13556&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 02.04.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >