Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Στους 80 οι νεκροί από τον Κορονοϊό στην Κίνα – Τουλάχιστον 2.744 άνθρωποι έχουν προσβληθεί
Στους 80 οι νεκροί από τον Κορονοϊό στην Κίνα – Τουλάχιστον 2.744 άνθρωποι έχουν προσβληθεί Εκτύπωση E-mail
28.01.20

Η κυβέρνηση της Κίνας επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Κορονοϊό στην Κίνα, με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από την πόλη Wuhan, όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα τον τελευταίο μήνα.

 

 

Τουλάχιστον 2.744 άνθρωποι νοσούν από τον Κορονοϊό, με τα 769 κρούσματα να επιβεβαιώνονται την Κυριακή. Επιστήμονες καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση στήνει «ζώνες καραντίνας» για όσους νοσούν, με «νοσοκομεία» που στήνονται εντός των ημερών.


Στους 80 οι νεκροί από τον Κορονοϊό στην Κίνα – Τουλάχιστον 2.744 άνθρωποι έχουν προσβληθεί

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Associated Press, η κινεζική κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι τα θύματα του Κορονοϊού στην Κίνα έχουν φτάσει στους 80 ανθρώπους. Τουλάχιστον 2.744 άνθρωποι νοσούν, με τις 769 περιπτώσεις να επιβεβαιώνονται την Κυριακή. Οι περισσότεροι άνθρωποι που πέθαναν είναι από την πόλη Wuhan.


Σύμφωνα με το Aljazeera, τα κινεζικά ταξιδιωτικά πρακτορεία δεν θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία ούτε να πουλάνε οργανωμένα ομαδικά ταξίδια από το εξωτερικό, ενώ οι κινεζικές Αρχές έχουν δώσει οδηγίες για τα ταξίδια στο εσωτερικό της χώρας. Εντός των επόμενων ημερών ενδέχεται να κλείσουν και τμήματα του Σινικού Τείχους.


Ο πρόεδρος της χώρας, Σι Τζινπίνγκ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συζητήσεις με επιστήμονες προκειμένου να υπάρξουν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Την ίδια στιγμή στήνονται στη Wuhan δύο νοσοκομεία αποκλειστικά για τη νοσηλεία όσων έχουν μολυνθεί από τον Κορονοϊό, με ανθρωπιστικές οργανώσεις να εκφράζουν αμφιβολίες για τον τρόπο με τον οποίο θα νοσηλεύονται οι περισσότεροι από 2.700 ασθενείς.


Επιστημονικές ομάδες κάνουν λόγο για προσπάθεια της κινεζικής κυβέρνησης να δημιουργήσει «ζώνες καραντίνας» ώστε να απομονωθούν οι άνθρωποι που νοσούν και όχι για προσπάθεια να θεραπευθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, καθώς δεν έχει βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστεί πλήρως η ασθένεια λόγω του ότι τα συμπτώματα δεν είναι ξεκάθαρα, πέρα από τον υψηλό πυρετό.


www.thepressproject.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13468&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote