Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Το Ράδιο Αρβύλα αποχώρησε κατηγορώντας τον ΣΚΑΪ
Το Ράδιο Αρβύλα αποχώρησε κατηγορώντας τον ΣΚΑΪ Εκτύπωση E-mail
22.01.20

Το Ράδιο Αρβύλα αποχώρησε κατηγορώντας τον ΣΚΑΪ Εκτός ΣΚΑΪ βρίσκεται πλέον η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σημειώνοντας, σε ανακοίνωσή της, ότι έζησε πρωτόγνωρα πράγματα στο κανάλι του Φαλήρου.

 

«Τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Στην ανακοίνωση της απόφασής τους ότι δεν θα συνεχίσουν στον ΣΚΑΪ, οι «Ράδιο Αρβύλα» (η ομάδα των των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου), ρίχνουν τα βέλη τους και προς τον Τύπο: «Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΪ». Ενημερώνουν μάλιστα πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Αν δεν με ξεγελά η μνήμη μου, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για καθυστέρηση έναρξης της εκπομπής εξαιτίας προσωπικών ζητημάτων του ίδιου του Αντώνη Κανάκη. Δεν ξέρω αν την πληροφόρηση την έδινε ο ΣΚΑΪ, μπορεί όντως έτσι να είναι, οι ίδιοι οι «Ράδιο Αρβύλα» πάντως δεν έβγαιναν να τα διαψεύσουν αλλά τα άφηναν να αιωρούνται.

Από τον ΣΚΑΪ υποστηρίζουν ότι το κανάλι έχει τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του, απέναντί τους, κάτι που δεν έπραξαν οι ίδιοι αντιστοίχως.


Το post που ανέβασαν οι Ράδιο Αρβύλα

 

Καλησπέρα σε όλους.

 

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

 

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.


Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα.


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13456&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote