Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Έκκληση για βοήθεια από τον άνθρωπο που αποκάλυψε τη φορμόλη στα ψάρια
Έκκληση για βοήθεια από τον άνθρωπο που αποκάλυψε τη φορμόλη στα ψάρια Εκτύπωση E-mail
18.01.20

Σε μια δραματική έκκληση για βοήθεια καλεί ο ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος-Στελακάτος, ο οποίος είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο με καρκινογόνο ουσία που χρησιμοποιείται στα ιχθυοτροφεία.

 

Οι καταγγελίες του είχαν προκαλέσει την προσπάθεια οικονομικής εξόντωσής του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν, αφού κατέθεσε αγωγή για 1 εκατ. ευρώ.


Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικές καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες γίνεται χρήση φορμόλης στις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας, κάτι που διαπιστώθηκε και από έλεγχο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Με τη μόνη διαφορά ότι, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η χρήση ήταν νόμιμη και με βάση κτηνιατρικές συνταγές, ενώ ο Χρ. Στελακάτος υποστηρίζει ότι μπορεί πράγματι να υπήρχε κτηνιατρική συνταγή, εντούτοις από τον έλεγχο που έγινε δεν διαπιστώθηκε πως «η χορήγηση αυτή ήταν η ενδεδειγμένη ούτε σε ποιο είδους ψαριού χορηγήθηκε».


Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Λοβέρδος - Στελακάτος, απεθύνει έκκληση προς την κοινωνία να τον βοηθήσει οικονομικά, ώστε να μπορέσει να καλύψει τα δικαστικά του έξοδα.

Στο βίντεο διάρκειας μισής περίπου ώρας, ο κ. Λοβέρδος - Στελακάτος περιγράφει με λεπτομέρειες την απίστευτη ιστορία που έχει βιώσει καθώς και τον αγώνα που δίνει τα τελευταία χρόνια απέναντι στις εταιρείες.


www.koutipandoras.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13450&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote