Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνδρομή από τις ΗΠΑ για τους τραπεζικούς λογαριασμούς για τον γιο του Αβραμόπουλου
Συνδρομή από τις ΗΠΑ για τους τραπεζικούς λογαριασμούς για τον γιο του Αβραμόπουλου Εκτύπωση E-mail
15.01.20

Αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές των ΗΠΑ -είναι μέρος της δικογραφίας-, έχει υποβάλλει από τις 28 Ιανουαρίου του 2019 η εισαγγελία Διαφθοράς, προκειμένου να διερευνηθούν οι οικονομικές συναλλαγές του Λάμπρου - Φίλιππου Αβραμόπουλου, γιου του πρώην υπουργού Υγείας και εμπλεκόμενου στην υπόθεση Novartis, Δημήτρη Αβραμόπουλου, κατά την παραμονή του στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο που εστάλη από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών (28/1/2019) προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές των ΗΠΑ, ζητά τα πλήρη στοιχεία καθώς και τις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού του Λ.Φ. Αβραμόπουλου. Επίσης, ζητά στοιχεία για την κατοικία στη Βοστόνη στην οποία διέμενε ο γιος του Δ. Αβραμόπουλου. Στο αίτημα δικαστικής συνδρομής γίνεται αναφορά σε τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο γιος του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως και τον Μάιο του 2015, ενώ σχετικά με την επίμαχη κατοικία αναγράφεται ότι: 

«ευρίσκεται σε πολύ ακριβή συνοικία της Βοστώνης, ανήκει στον ίδιο ή σε τρίτο πρόσωπο. Ως εκ τούτου καθίσταται αναγκαίο για την πρόοδο της έρευνάς μας... όπως μας αποστείλετε πλήρη στοιχεία: 


1) του ανωτέρω τραπεζικού λογαριασμού και ειδικότερα τα στοιχεία δικαιούχων αυτού, την κίνηση του λογαριασμού από τον χρόνο ανοίγματος μέχρι του χρόνου κλεισίματος άλλως μέχρι σήμερα...


2) του ιδιοκτήτη της εταιρείας-εμπράγματης ιδιοκτησίας στην πόλη Βοστώνη... όπου διαμένει ή διέμενε, τουλάχιστον το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο του έτους 2012 μέχρι Μάιο του έτους 2015, το φυσικό πρόσωπο με στοιχεία ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ. ... Σε περίπτωση που από την έρευνα σας προκύψει καταβολή μισθώματος μέσω τραπεζικού λογαριασμού παρακαλούμε να μας αποστείλετε πλήρη στοιχεία του ανωτέρω τραπεζικού λογαριασμού και ειδικότερα τα στοιχεία δικαιούχων αυτού, την κίνηση του λογαριασμού από το χρόνο ανοίγματος μέχρι του χρόνου κλεισίματος άλλως μέχρι σήμερα...».


www.koutipandoras.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13446&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote