Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Σεξιστικές χοντράδες από τον Τζιτζικώστα
Σεξιστικές χοντράδες από τον Τζιτζικώστα Εκτύπωση E-mail
03.01.20

Σεξιστικές χοντράδες από τον Τζιτζικώστα Μια ωραία ατμόσφαιρα η σεμνή τελετή του  Film Office Μακεδονίας ( παράρτημα του γραφείου προσέλκυσης και υποστήριξης οπτικοακουστικών παραγωγών που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού) στην οποία παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας.

Αφού λοιπόν του έκανε την «πάσα» ο εκπρόσωπος του Film Office με ένα κρύο αστειάκι για τις γυναίκες της διεύθυνσης που σίγουρα θέλουν να παίξουν στις ταινίες (!) που θα προωθήσει ο φορέας ο περιφερειάρχης έσπευσε να ρωτήσει σε ποιου είδους ταινίες επιθυμούν να πάρουν ρόλο.

«Στις χαρούμενες» απαντάει ο εκπρόσωπος «μια και όλες είναι χαρούμενες (!) και δεν θα τα κατάφερναν σε δραματικούς ρόλους».


Κι εκεί πλέον μέσα σε αμήχανα γέλια των γυναικών που παρευρίσκονταν στην τελετή ο κ. Τζιτζικώστας το κάνει πιο σαφές... για όσους δεν κατάλαβαν. Λέγοντας ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι κάποιου τύπου που γυρνάει πορνό σπεύδει να ρωτήσει αν αυτό θα ενδιέφερε τις κοπέλες.

Ετσι λοιπόν μέσα σε γέλια ολοκληρώθηκε η σεξιστική και μισογύνικη χοντράδα που αποτύπωσε πέραν πάσης αμφιβολίας το θλιβερό μέλλον του  Film Office στην τέχνη!


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13425&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote