Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Οι «αγιογράφοι» Κυρ-Παντελήδες της παροικίας μας .. Εκτύπωση E-mail
31.12.19

 

Οι «αγιογράφοι»


Κυρ-Παντελήδες


της παροικίας μας ..

 

 

Νέα Υόρκη/Του Σάκη Σερέτη

Η πρόσφατη δημόσια κατάθεση γνώμης -σχετικά με τα τελευταία τεκταινόμενα στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης-ενός εκ των «αγιογράφων-Δημοσιογράφων» της παροικίας μας, προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά σε αρκετούς ομογενείς , οι οποίοι εστιάζοντας στην μέχρι σήμερα «δημοσιογραφική» παρουσία του εν λόγω «Κυρ-Παντελή» ,αναρωτιούνται για τον ρόλο του, στην πρόσφατη διαμάχη που έχει προκύψει στην Ομοσπονδία ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης ,στην οποία εμφανίζεται σαν το ομιλούν εργαλείο ενος σχεδιασμού αποδόμησης του εκλεγμένου σημερινού προέδρου .

 

 

Η κρίση που έχει ξεσπάσει στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης,ξεκίνησε από την στιγμή που ο υπεύθυνος διεξαγωγής της παρέλασης (Π. Γαλάτουλας) και οι άβουλοι συνεργάτες του, παραβίασαν την ισχύουσα νομοθεσία και δεν κατέθεσαν εμπρόθεσμα εμπεριστατωμένο οικονομικό απολογισμό εξόδων -εσόδων της παρέλασης που διεξήχθη πριν από 8 μήνες .

 

 

 

Αυτή λοιπόν η ατασθαλία, την οποία αρνείται να ανεχθεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλεάνθης Μειμάρογλου ,αποτελεί το βέλος της διαμάχης που έχει ξεσπάσει, μεταξύ της ομάδας υποστηρικτών του αντιπροέδρου Π. Γαλάτουλα και της σημερινής διοίκησης, η οποία εκ των πραγμάτων, καλείται να εφαρμόσει τον νόμο και παράλληλα, να στείλει το μήνυμα της διαφάνειας και της σωστής χρήσης των οικονομικών πόρων του ταμείου της παρέλασης .

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, αυτοί οι οποίοι ελεεινολογούσαν ακατάπαυστα στο παρελθόν, τους επικεφαλής επιτροπών διεξαγωγής της παρέλασης, για εντελώς ασήμαντα γεγονότα και καθύβριζαν όποιον είχε αντίθετη άποψη,εμφανίζονται σήμερα-ενώ έχουν συλληφθεί με την γίδα στην πλάτη- να προσπαθούν με διάφορα τερτίπια να αποφύγουν τον έλεγχο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του οργανισμού, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει, να ζητά την οικονομική στήριξη των ομογενών, εν όψει της παρέλασης 2020. Όσον αφορά σε κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου,τα οποία κατά διαστήματα αυτοπροσδιορίζονται σαν “προοδευτικά” μέλη της τοπικής μας κοινωνίας και κραδαίνουν την ρομφαία της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης , έλαμψαν για μία ακόμη φορά δια της απουσίας τους και δυστυχώς, δεν κατάφεραν να αρθρώσουν ούτε μια λέξη, ενάντια στην πρωτοφανή και άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση της νομοθεσίας που αφορά στην διαφάνεια των οικονομικών πόρων του ταμείου της παρέλασης.

 

 

 

Βεβαίως επειδή το θράσος και η υποκρισία, είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας Γαλάτουλα, έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου, όπου με την συμπεριφορά τους αποδεικνύουν ξεκάθαρα, πως η αδιαφορία τους σχετικά με την τήρηση των νόμων και η απαξίωση προς το κοινωνικό σύνολο είναι πλέον πάθη ασυγκράτητα.

Την ίδια όμως αδιάφορη στάση επιδεικνύουν και τα περισσότερα Ομογενειακά ΜΜΕ, τα οποία κυριολεκτικά μέχρι στιγμής, έκαναν γαργάρα την παράνομη συμπεριφορά του Π. Γαλάτουλα και της παρέας που τον στηρίζει, αποδεικνύοντας έτσι την εμφανέστατη αδυναμία τους να προβάλλουν την αλήθεια, ενώ ταυτόχρονα ,επιβεβαίωσαν τις ικανότητες τους στο κρυφτό…
Ωστόσο, όλοι μας ξέρουμε πως ολοκληρώνεται ο κύκλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού …

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13417&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 06.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote