Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Η κυβέρνηση υπερηφανεύεται που ο Διαματάρης… βρήκε το πτυχίο του – «Το ένταλμα Ινδαρέ δεν το βρήκατε
Η κυβέρνηση υπερηφανεύεται που ο Διαματάρης… βρήκε το πτυχίο του – «Το ένταλμα Ινδαρέ δεν το βρήκατε Εκτύπωση E-mail
22.12.19

Η κυβέρνηση υπερηφανεύεται που ο Διαματάρης… βρήκε το πτυχίο του – «Το ένταλμα Ινδαρέ δεν το βρήκατε» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Με την αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις πράξεις αστυνομικής αυθαιρεσίας και τις βιαιότητες της αστυνομίας στην οικεία της οικογένεια Ινδαρέ να βαθαίνει, η επανεμφάνιση του παραιτηθέντος υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη με το έγγραφο του Columbia ανά χείρας ρίχνει ακόμα περισσότερο στο μύλο της έντασης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Aντώνης Διαματάρης παρουσίασε σήμερα το επίσημο έγγραφο από το πανεπιστήμιο Columbia, που πιστοποιεί ότι είχε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που απαιτούνται για την απόκτηση MBA» σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι την παρουσία του Αντώνη Διαματάρη την Παρασκευή σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο πρώην υφυπουργός εμφανίστηκε δικαιωμένος και… οργισμένος για την αντιμετώπιση που είχε.


«Ήταν ακριβής λοιπόν η δήλωσή του ότι σπούδασε στο Columbia, παρότι δεν προσήλθε να παραλάβει το πτυχίο του. Ο ίδιος, για λόγους ευθιξίας κι επειδή αμέλησε να αποχωρήσει έγκαιρα από τη θέση διευθύνοντος συμβούλου, υπέβαλε την παραίτησή του. Έχουν άραγε κάποιο σχόλιο για το επίσημο έγγραφο του Columbia, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να τον κανιβαλίσουν; Θα του ζητήσουν συγγνώμη για όσα ψέματα είπαν εις βάρος του;» αναρωτιούνται οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι, ενώ συνεχίζουν κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του.


«Με την παρουσίαση του σημερινού εγγράφου κλείνει ένας κύκλος, με τη λάσπη να επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν. Ας το καταλάβουν. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε όταν κυβερνούσαν εκείνοι, για τα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Η λέξη ευθιξία μπορεί να είναι άγνωστη για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως για τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Τσίπρα» καταλήγουν.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντ. Διαματάρης εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας πως έχει στην κατοχή του έγγραφο που επιβεβαιώνει πως παρακολούθησε τα μαθήματα στο Columbia, αλλά δεν πήρε τον τελικό τίτλο. Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχτηκε πως αυτό δεν ήταν το μόνο ατόπημά του, με κυριότερο το γεγονός της ομολογίας του πως δεν είχε αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου των οικογενειακών του επιχειρήσεων, παρά το ότι είχε ορκιστεί ως μέλος της κυβέρνησης, λόγω «αφέλειας και απροσεξίας» και όχι ηθελημένα.


www.thepressproject.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13396&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote