Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow To «όνειρο» του Άδωνη έγινε πραγματικότητα
To «όνειρο» του Άδωνη έγινε πραγματικότητα Εκτύπωση E-mail
19.12.19

Όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης έλεγε σε δηλώσεις του, ότι θέλει να δει την αστυνομία να σπάει πόρτες... η επιθυμία του εισακούστηκε τελικά από τους  άνδρες των ΜΑΤ στο Κουκάκι.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε αναφέρει σε εκπομπή του ΣΚΑΪ πως η επιθυμία του είναι να βλέπει την αστυνομία να... σπάει τις πόρτες και να μπαίνει, με αφορμή την απόπειρα εισβολής της αστυνομίας σε καφενείο στα Εξάρχεια το βράδυ της 7ης Νοέμβρη.


Δεν πέρασε παρά ένας μήνας και κάτι ημέρες από την απίστευτη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος δεν είχε κρύψει τον τρόπο με τον οποίον θα ήθελε να δει τις επιχειρήσεις της αστυνομίας κατά κτιρίων υπό κατάληψη. 


«Έχουμε μεγάλη πρόοδο. Πολλά κτίρια που ήταν υπό κατάληψη έχουν απελευθερωθεί. Πολλές φορές η αστυνομία έκανε επιχείρηση στα Εξάρχεια. Ως πολίτης και πολιτικός σας λέω ότι θέλω να δω την αστυνομία να σπάει την πόρτα στο βίντεο που είδα και να μπαίνει. Επί της αρχής εγώ θέλω μία αστυνομία που όταν θέλει να μπει σε έναν χώρο να κάνει έλεγχο να μπαίνει», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο υπουργός, λίγες εβδομάδες πριν από το περιστατικό της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου, όπου σημειώθηκε πρωτοφανής αστυνομική βία στο Κουκάκι, με τρόπο ο οποίος ομοιάζει σε αυτόν που θέλει να βλέπει ο υπουργός από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.


www.koutipandoras.gr

 

 

 

 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13389&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote