Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Η Novartis ήταν ευνοημένη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Εκτύπωση E-mail
18.11.19

Η Novartis ήταν ευνοημένη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Περαστικός ήταν ο κ. Κων. Φρουζής, το αφεντικό της Novartis, και από την Κουμουνδούρου (τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ), όπως αποκάλυψε καταθέτοντας στην Προανακριτική Επιτροπή για το περιώνυμο σκάνδαλο.

 

Έβαλε, μάλιστα, και το κερασάκι στην τούρτα, και τι κερασάκι: Ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «αυξήθηκε η εξωνοσοκομειακή φαρμακευτική δαπάνη και έφτασε στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ»! Και να ήταν μόνο αυτό, φίλε Πολάκη… Είπε ο κ. Κων. Φρουζής: «480 εκατ. ευρώ ήταν ο τζίρος μας και το 2014 ήταν 330 εκατ. ευρώ. Από το 2015 έως το 2019 ήταν αλματώδης η αύξηση. Ο τζίρος εκτοξεύτηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, έφτασε στα 400 με 420 εκατ. ευρώ επί ΣΥΡΙΖΑ». Άρα η Novartis είχε την προστασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Πηγή: http://www.paron.gr/2019/11/16/i-novartis-itan-eynoimeni-apo-tin-kyvernisi-syriza/

Έβαλε, μάλιστα, και το κερασάκι στην τούρτα, και τι κερασάκι: Ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «αυξήθηκε η εξωνοσοκομειακή φαρμακευτική δαπάνη και έφτασε στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ»! Και να ήταν μόνο αυτό, φίλε Πολάκη… Είπε ο κ. Κων. Φρουζής:


«480 εκατ. ευρώ ήταν ο τζίρος μας και το 2014 ήταν 330 εκατ. ευρώ. Από το 2015 έως το 2019 ήταν αλματώδης η αύξηση. Ο τζίρος εκτοξεύτηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, έφτασε στα 400 με 420 εκατ. ευρώ επί ΣΥΡΙΖΑ». Άρα η Novartis είχε την προστασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!


Πηγή: http://www.paron.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13325&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote