Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Εκτύπωση E-mail
10.12.19

Image result for καλα χριστουγεννα ευχεσ

 

 

 

Η ALMA BANK εύχετε σε όλη την ομογένεια, Καλά χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει υγεία , ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Seasons Greedings !!!

 

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/asmae.jpg

 

Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.Καλά Χριστούγεννα και πολλές ευχές απο τον πρόεδρο Κ. Μειμάρογλου και το διοικητικό συμβούλιου της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

 

 

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/riiiibo.jpg

 

 

O πρόεδρος Μανωλης Αναστασακης, το διοικητικό συμβούλιο αλλά και τα μέλοι του συλλόγου Κρητών "Μίνως" σας εύχονται ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

 

 

 

Related image

Η Γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα απο το MEDITERRANEAN FOODS και τον κ. Βασίλη Τεντολούρη.

 

 

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/ribbio.jpg

 

 

Τα GYRO WORLD του κ. Δημήτρη Πετρίδη που βρίσκονται στις διευθύνσεις 66-57 Fresh Pond Rd, Ridgewood, NY 11385 στο 194-21 Northern Blvd Flushing N.Y. 11358 και στο 36-02 30th Ave, Astoria, NY 11103 (www.gyroworldnyc.com) εύχονται σε όλη την ομογένεια Καλά Χριστούγεννα και με υγεία και χαρά να δεχτούμε όλοι το Νέο Έτος. Χρόνια Πολλά .

 

 

Related image

 

Ο Bobby Orphanides εύχεται η γέννηση του Χριστού να είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Χρόνια πολλά.

 

Related image

 

Το ALWAYS on SUNDAY Hair Salon @ 14-12 Clintonville St, Whitestone Phone:(718) 358-1269 σας εύχετε Καλά Χριστούγεννα , υγεια, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

Related image

 

Οι ευλογημενες ημερες των Χριστουγέννων να φέρουν υγεία, ευτυχία, αγαπή και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.Καλές Γιορτές απο το από το BOUDOIR SALON @ 31-07 23rd Ave,Astoria Phone:(718) 728-9426

 

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/ribbonn.jpg


Το YASA εύχετε Καλές γιορτές . Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή μας για να 'ναι ο ουρανός πιο λαμπερός και μόνο φως να υπάρχει στη ζωή μας.


 

 

Related image

 

Ευχές σε όλη την ομογένεια για χαρούμενες γιορτές και ενα Ειρηνικό Νέο Έτος απο το αρχιτεκτονικό γραφείο του κ. Γεωργίου Γεωργόπουλου

 

http://www.hellenicvoiceny.com/images/riibbo.jpg

 

ESTIA CONSULTING LLC. (347)886-8814 wishes you a Merry Christmas .May Christmas bring joy to your heart and happiness in your home .

 

Image result for καλα χριστουγεννα

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13318&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 16.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote