Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κατέθετε μέχρι τα βαθειά μεσάνυχτα
Κατέθετε μέχρι τα βαθειά μεσάνυχτα Εκτύπωση E-mail
26.02.08
Μετά την πολύωρη κατάθεση της στον β΄ ειδικό ανακριτή ο συνήγορος της 35χρονης δήλωσε ότι η πελάτισσα του αντέκρουσε όλες τις κατηγορίες, με ουσιαστικά και νομικά επιχειρήματα επεξηγώντας «πως, που και γιατί ερασιτεχνικά και με την χρήση απλούστατων και πάμφθηνων τεχνικών μέσων έκανε τη βιντεοσκόπηση και πότε ακριβώς έγινε».
Ειδικότερα δήλωσε ότι η πελάτισσα του αντέκρουσε όλες τις κατηγορίες, με ουσιαστικά και νομικά επιχειρήματα επεξηγώντας «πως, που και γιατί ερασιτεχνικά και με την χρήση απλούστατων και πάμφθηνων τεχνικών μέσων έκανε τη βιντεοσκόπηση και πότε ακριβώς έγινε». Υποστήριξε ότι «υπεκλάπη το πρωτογενές υλικό», κατά την επίσκεψή της στο "Πρώτο Θέμα" και αρνήθηκε ότι κατασκεύασε, ή διακίνησε το DVD. «Αναμένει από την ανάκριση ν' ασχοληθεί με τα κίνητρα και το όφελος του κομιστή» και υπέβαλλε αίτημα για την άμεση αποφυλάκισή της.

Η προσωρινή της κράτηση ήταν κι είναι, πολύ περισσότερο σήμερα μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης και την συμπληρωματική απολογία της, κραυγαλέα, αδικαιολόγητη, και αυθαίρετη. Αναμένει επίσης, έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, από τον κ. ανακριτή την απόδοση αληθινής κι ουσιαστικής δικαιοσύνης στο πρόσωπό της, ύστερα κι από την τεράστια ζημιά που έχει υποστεί συνολικά η προσωπικότητά της. Θυμίζει τη σκόπιμη διαπόμπευσή της, που έγινε από τη συγκεκριμένη εφημερίδα στις 13 και 14/ 01/2008. Η υπεράσπιση καλεί την πολιτική αγωγή να λάβει θέση και να ξεκαθαρίσει τη στάση της στο ζήτημα του κομιστή του DVD, που αποκαλύφθηκε με πολύ κόπο στην ανάκριση μετά τη δεύτερη κατάθεση του κ. Αδριανού και στις ολέθριες επιπτώσεις, που προκάλεσε σε τόσους ανθρώπους, η πράξη του κομιστή".

Κατά την έξοδο της από το δικαστικό μέγαρο οι δημοσιογράφοι επεδίωξαν μια δήλωση τς κατηγοεουμένης, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατόν, και ο συνήγορος της δήλωσε ότι ο τροπος μεταγωγής της είναι απαράδεκτος και υπερβολικος.  

Εντός της εβδομάδας θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου, ως μάρτυρας αυτή τη φορά, προκειμένου να καταθέσει στους εισαγγελείς Ε. Ράικου και Π. Αθανασιάδη αναφορικά με τα οικονομικά του ΥΠΠΟ και τον "παράτυπο", όπως έχει καταγγείλει, διαγωνισμό πρόσληψης υπαλλήλων στο υπουργείο.


e-tipos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1331&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote