Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κώστας Τασούλας: Όλοι υπηρετήσαμε το πελατειακό σύστημα!
Κώστας Τασούλας: Όλοι υπηρετήσαμε το πελατειακό σύστημα! Εκτύπωση E-mail
23.09.19

Κώστας Τασούλας: Όλοι υπηρετήσαμε το πελατειακό σύστημα! Δεν θυμάμαι άλλον πολιτικό που να έχει πει ότι φταίνε και οι πολιτικοί, ανεξαρτήτως χρώματος και ονομασίας. Τη διαφορά κάνει ο σημερινός πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, ο οποίος είχε χρηματίσει ιδιαίτερος γραμματέας του Ευάγγελου Αβέρωφ.

 

Ευθέως, λοιπόν, και χωρίς περιστροφές περιγράφει τη μαύρη σελίδα των πολιτικών μας, το ρουσφέτι, το βόλεμα των ψηφοφόρων, στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή»: «Αυτό που οδήγησε τη χώρα στην κρίση, το πελατειακό σύστημα, έχει ακόμη στην κοινωνία έντονα στοιχεία νοσταλγίας και επιστροφής, που εκφράζονται πολιτικά κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το πελατειακό σύστημα το υπηρετήσαμε όλοι. Προφανώς δεν οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το εκφράζει περισσότερο από τον καθένα και, εν μέρει, ανταμείβεται». Αγαπητέ κύριε Τασούλα, το πελατειακό σύστημα ήταν αποκλειστικότητα της Δεξιάς και βεβαίως πήρε μαθήματα και το Κέντρο και η «Αριστερά» του Τσίπρα. Φωτό: iefimerida.gr

Πηγή: https://www.paron.gr/2019/09/23/kostas-tasoylas-oloi-ypiretisame-to-pelateiako-systima/

 

Ευθέως, λοιπόν, και χωρίς περιστροφές περιγράφει τη μαύρη σελίδα των πολιτικών μας, το ρουσφέτι, το βόλεμα των ψηφοφόρων, στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή»: «Αυτό που οδήγησε τη χώρα στην κρίση, το πελατειακό σύστημα, έχει ακόμη στην κοινωνία έντονα στοιχεία νοσταλγίας και επιστροφής, που εκφράζονται πολιτικά κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το πελατειακό σύστημα το υπηρετήσαμε όλοι.

 

 

Προφανώς δεν οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το εκφράζει περισσότερο από τον καθένα και, εν μέρει, ανταμείβεται». Αγαπητέ κύριε Τασούλα, το πελατειακό σύστημα ήταν αποκλειστικότητα της Δεξιάς και βεβαίως πήρε μαθήματα και το Κέντρο και η «Αριστερά» του Τσίπρα.

 

Φωτό: iefimerida.gr

 

Πηγή: https://www.paron.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13207&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote