Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αιματηρή επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Τέξας
Αιματηρή επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Τέξας Εκτύπωση E-mail
04.08.19

Αιματηρή επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Τέξας Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο του Τέξας των ΗΠΑ, με αρκετούς νεκρούς και τραυματίες να είναι ο τραγικός απολογισμός. Αδιευκρίνιστος είναι μέχρι στιγμής ο αριθμός των δραστών, με την αστυνομία να μιλά για τουλάχιστον έναν ένοπλο.

«Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από την επίθεση, ανακοίνωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Ελ Πάσο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής κυβερνήτης της αμερικανικής Πολιτείας Νταν Πάτρικ τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται «κάπου μεταξύ 15 με 20, χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς τον αριθμό των νεκρών».


Παράλληλα, τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, με 11 από αυτούς να μεταφέρονται για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο της πόλης.


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανάρτησε στο Twitter πως οι νεκροί είναι πολλοί, καθώς κι ότι ο ίδιος ενημερώνεται και συνεργάζεται με τις αρχές για το συμβάν.


Νωρίτερα, η Olivia Zepeda, αξιωματούχος του δημαρχείου στο Ελ Πάσο, είχε δηλώσει ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί, συμπληρώνοντας ότι οι ύποπτοι είναι υπό κράτηση.

Στις έρευνες έχει εμπλακεί το FBI.


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13105&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote