Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Το «όχι» της Ολγας στον Κυριάκο -Mένει εκτός κυβέρνησης;
Το «όχι» της Ολγας στον Κυριάκο -Mένει εκτός κυβέρνησης; Εκτύπωση E-mail
09.07.19

Το «όχι» της Ολγας στον Κυριάκο -Mένει εκτός κυβέρνησης; Άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή είναι εάν η βουλευτής Ολγα Κεφαλογιάννη βρεθεί οριστικά εκτός της κυβέρνησης που συγκροτεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πληροφορίες του Newpost αναφέρουν ότι ο κ.Μητσοτάκης της τηλεφώνησε πριν από περίπου τρεις ώρες για να της προτείνει το υπουργείο Τουρισμού και εκείνη αρνήθηκε.

Το επιχείρημα της της ήταν ότι διατέλεσε υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά επί τέσσερα χρόνια και θεωρεί ότι ο κύκλος της εκεί έκλεισε. Υποστηρίζει ότι στην αρχική τους συμφωνία, σε ανύποπτο χρόνο, υπήρχε μια δέσμευση του προέδρου της ΝΔ να την κάνει υπουργό σε ένα υπουργείο όπου θα ενοποιούνταν το Τουρισμού με το Πολιτισμού.


Αποδέχθηκε να γίνει τομεάρχης μόνο του Πολιτισμού πριν από δυόμισι χρόνια διότι το σχήμα της ΝΔ τότε είχε τη μορφή της σκιώδους κυβέρνησης. Σήμερα θεωρεί ότι εργάστηκε στον τομέα αυτό επί δυόμισι χρόνια και, εμμέσως πλην σαφώς, έδειξε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την προτίμηση της στο υπουργείο Πολιτισμού αντί του Τουρισμού.


Έκλεισαν το τηλέφωνο χωρίς ο κ.Μητσοτάκης να της υποσχεθεί τίποτα. Το ερώτημα είναι αν θα ξανασηκώσει ο πρωθυπουργός το τηλέφωνο για να καλέσει την κυρία Κεφαλογιάννη και να της κάνει κάποια άλλη αντιπρόταση ή αν θα προχωρήσει σε άλλο πρόσωπο, στέλνοντας το μήνυμα ότι η αυτοδυναμία των 158 εδρών του δίνει την άνεση να μην υπαγορεύουν τρίτοι τις αποφάσεις του.


www.newpost.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13036&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote