Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αυτοί ΠΡΟΔΩΣΑΝ τη Μακεδονία! Τελεία και παύλα!!! Εκτύπωση E-mail
07.07.19

Αυτοί ΠΡΟΔΩΣΑΝ  τη Μακεδονία!  Τελεία και παύλα!!! Τελικά ποιος πρόδωσε τη Μακεδονία; Ποιος είχε ξεπουλήσει το όνομα; Ποιος μιλούσε για διπλή ονομασία; Ποιος είχε βάλει την ταφόπλακα; Ποιος; Μέχρι πρότινος οι δεξιοί και οι ακροδεξιοί έστηναν ή έστελναν ομαδούλες «πατριωτών», να φωνάζουν προδότη τον Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά σε συγκεντρώσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

 

 

Το κλίμα είχε δηλητηριαστεί, ο διχασμός είχε επέλθει, οι …Μακεδονομάχοι έσφαζαν όποιον Πρεσπίτη βρισκόταν μπροστά του. Οι πλατείες ανά την Ελλάδα γέμιζαν κόσμο, συνθήματα, κρεμάλες, ενώ τα λαϊκά δικαστήρια έδιναν και έπαιρναν, με τους αυτόκλητους δικαστές να ονειρεύονται τον Τσίπρα και τον Κοτζιά στο σκαμνί αν όχι στην γκιλοτίνα!

 

Οι Πρέσπες γι αυτούς ήταν η μεγάλη εθνική προδοσία, η συμφωνία που παρέδωσε τη Μακεδονία στους Κομιτατζήδες, η συμφωνία που έδωσε το όνομα, τη γλώσσα, την ιθαγένεια, η συμφωνία που έδωσε τα πάντα στην γειτονική χώρα. Ειπώθηκε ακόμα ότι η συμφωνία έγινε για να μην περικοπούν οι συντάξεις των Ελλήνων…Με λίγα λόγια έγιναν σημεία και τέρατα και έγιναν ακόμα περισσότερα αίσχη στους δρόμους, τις πλατείες και τα τηλεοπτικά πλατό.

 

Κι όλα αυτά μέχρι που έγιναν γνωστές, μόλις πριν λίγες μέρες, οι επιστολές του πρώην (Μακεδόνα) πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προς τον τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον μικρότερο και άλλες έξι επιστολές προς ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους πρώτης γραμμής.

 

Τι έλεγαν αυτές οι επιστολές, για την ακρίβεια, τι πρότειναν αυτές οι επιστολές; Πρώτον, διπλή ονομασία, να ονομάζεται η γειτονική χώρα «Μακεδονία- Σκόπια» στο εξωτερικό και ΣΚΕΤΟ, ΟΛΟΣΚΕΤΟ «Μακεδονία» στο εσωτερικό. Τι άλλο έλεγαν και για την ακρίβεια τι δεν…έλεγαν οι επιστολές; Δεν έκαναν καμία αναφορά περί συνταγματικής αναθεώρησης, δεν έκαναν καμία αναφορά περί γλώσσας και ιθαγένειας, δεν έκαναν καμία αναφορά περί εξάλειψης του αλυτρωτισμού από τα σχολικά τους βιβλία και βέβαια από το Σύνταγμα τους.

Δεν έκανε επίσης καμιά αναφορά στην εθνική γραμμή για την ονομασία , περί γεωγραφικού προσδιορισμού. Και κάτι ακόμα, αν γινόταν δεκτές οι θέσεις Καραμανλή, εμείς ως χώρα θα δίναμε το πράσινο φως για ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε.

 

Με λίγα λόγια τα έδιναν όλα, τα έδωσαν όλα χωρίς να παίρνουν τίποτα, όλοι αυτοί οι υπερπατριώτες του γλυκού νερού. Κι έρχονται τώρα να χαρακτηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών ως…προδοτική.

Ποιοι, αυτοί που ξε-πούλησαν τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας και έτρεχαν μετά Τσίπρας και Κοτζιάς να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

 

Και ερχόμαστε τώρα στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Τι θα κάνει η ΝΔ με τη Συμφωνία των Πρεσπών; Θα την ακυρώσει; Θα την καταργήσει; Θα την επαναδιαπραγματευτεί; Τι από όλα θα κάνει από τη στιγμή που την έχει χαρακτηρίσει κατώτερη των περιστάσεων; Τι θα κάνει για να δικαιώσει όλους αυτούς τους Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώνουν;

 

Μάλλον τίποτα δεν θα κάνει, θα την εφαρμόσει και θα πει και ένα τραγούδι. Η δουλειά έγινε, οι ψήφοι μπήκαν στα σακούλι, τα κοροΐδα οι διαδηλωτές την πάτησαν και η ζωή συνεχίζεται…

Αλήθεια θα βγουν στους δρόμους οι Μακεδονομάχοι να διαδηλώσουν κατά Μητσοτάκη αν δεν ακυρώσει τη συμφωνία; Εδώ σας θέλω πατριώτες… Εδώ θέλω να δω, πόσα απίδια βάζει ο σάκος σας.

 

Καληνύχτα πατρίδα και ο Θεός βοηθός!

 

www.greeknewsonline.gr

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13030&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 07.07.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote