Κυρανάκης... «μόνο για Έλληνες» Εκτύπωση E-mail
25.06.19

Κυρανάκης... «μόνο για Έλληνες» Στη γνωστή εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε νέο παιδί που γεννιέται αναφέρθηκε ο «γαλάζιος» υποψήφιος βουλευτής, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος της Πειραιώς, σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει την εξαγγελία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προχώρησε σε μια απολύτως ρατσιστική τοποθέτηση.

Αναρτώντας στο Twitter τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Reader.gr αναφέρθηκε σε «επίδομα 2000 ευρώ για κάθε ελληνόπουλο» για να λάβει, το εξής ρατσιστικό σχόλιο:  «Το πρώτο (σ.σ. την αναφορά στο επίδομα) σβήστε το. Είναι κίνητρο να γεννούν οι γύφτοι (...)».


Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., απαντώντας στην ρατσιστική λογική του ανώνυμου χρήστη με το ψευδώνυμο «δροσερή πατάτα» έγραψε ότι «το επίδομα θα δίνεται σε ελληνόπουλα».

Το Twitter του νεαρού πολιτικού γέμισε από σχόλια πολλά από αυτά επικριτικά. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ «που έδωσε ‘’γραμμή’’ να τον αποκαλούν ρατσιστή» αναρτώντας δημοσίευμα του left.gr με το σχόλιο «πιάσατε πάτο σύντροφοι».


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13002&Itemid=99999999

 
< Προηγ.   Επόμ. >