Σύνδεση


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Τέλος εποχής… Εκτύπωση E-mail
10.06.19

 

Τέλος

εποχής…

 

 
 
 
Νέα Υόρκη / Του Σάκη Σερέτη
 
 
Με μια μακρόσυρτη επιστολή προς τους «συναδέλφους» του εκπαιδευτικούς ,ανακοίνωσε την απόσυρση του απο την θέση του διευθυντή Ελληνικής παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο κ. Ιωάννης Ευθυμιόπουλος .

 

 
 
 
Χωρίς να αιτιολογήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση,επιχείρησε έναν γενικόλογο απολογισμό πεπραγμένων της 14ετους θητείας του , ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της σειράς βιβλίων με τίτλο “Τα Ελληνικά μου” , τα οποία όμως , κρίθηκαν από πολλούς εκπαιδευτικούς επιεικώς ακατάλληλα για την διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας στους μαθητές των σχολείων της Αμερικής.
 
 
 
 
Βεβαίως για την ταμπακιέρα των 5 ημερήσιων Ελληνοαμερικανικών σχολείων που έκλεισαν την περίοδο της παντοδυναμίας του ο κ. Ευθυμιόπουλος δεν ανέφερε απολύτως τίποτα , όπως επίσης δεν ανέφερε τίποτα, σχετικά με την φθίνουσα πορεία των υπολοίπων σχολείων που υπάγονται στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής , καθώς επίσης και στις όποιες προσπάθειες κατέβαλλε για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος.
 
 
 
 
Σχετικά δε με τα υπονοούμενα ισχνής χρηματοδότησης της Ελληνικής παιδείας , τα οποία αφήνει τώρα να εννοηθούν , θεωρώ ότι δεν έχουν καμία αξία τώρα που βρίκεται στο κατώφλι της εξόδου .
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12971&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 29.07.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote