Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ποιους ανησυχεί ο Μεϊμαράκης; Εκτύπωση E-mail
01.05.19

Ποιους ανησυχεί  ο Μεϊμαράκης; Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση όπου τον ενημέρωσε ότι παραιτείται από βουλευτής της Β’ Αθήνας για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

 

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει χρήση της ρύθμισης που έφερε η κυβέρνηση και επιτρέπει στους εν ενέργεια βουλευτές να είναι και υποψήφιοι ευρωβουλευτές για να μη χάσει την κυβερνητική πλειοψηφία. Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ο Μεϊμαράκης διέψευσε τη Ντόρα Μπακογιάννη πως το 2015 συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα το ενδεχόμενο να κάνουν συγκυβέρνηση. «Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα. Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πώς θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής. Οι καλά γνωρίζοντες βλέπουν το τελευταίο διάστημα ότι κάποιοι εντός της ΝΔ ακόμα και από την ηγετική ομάδα προσπαθούν να κοντύνουν τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. Ίσως γιατί πάει για ρεκόρ ψήφων στις ευρωεκλογές. Η απάντησή του είναι ότι: «Όσοι θέλουν να με κοντύνουν κάνουν ζημιά στο κόμμα και στον κοινό αγώνα».

Πηγή: http://www.paron.gr/2019/04/30/poioys-anisychei-o-meimarakis/

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει χρήση της ρύθμισης που έφερε η κυβέρνηση και επιτρέπει στους εν ενέργεια βουλευτές να είναι και υποψήφιοι ευρωβουλευτές για να μη χάσει την κυβερνητική πλειοψηφία. Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ο Μεϊμαράκης διέψευσε τη Ντόρα Μπακογιάννη πως το 2015 συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα το ενδεχόμενο να κάνουν συγκυβέρνηση.


«Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα. Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πώς θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.


Οι καλά γνωρίζοντες βλέπουν το τελευταίο διάστημα ότι κάποιοι εντός της ΝΔ ακόμα και από την ηγετική ομάδα προσπαθούν να κοντύνουν τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. Ίσως γιατί πάει για ρεκόρ ψήφων στις ευρωεκλογές. Η απάντησή του είναι ότι: «Όσοι θέλουν να με κοντύνουν κάνουν ζημιά στο κόμμα και στον κοινό αγώνα».


Πηγή: http://www.paron.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12876&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote