Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Δεν θα αποκαλύψω ποτέ τα φορολογικά μου»
«Δεν θα αποκαλύψω ποτέ τα φορολογικά μου» Εκτύπωση E-mail
08.04.19

«Δεν θα αποκαλύψω ποτέ τα φορολογικά μου» Το γεγονός πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τον τρόπο που να προκαλεί το κοινό αίσθημα και τους αντιπάλους του είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να παίζει «κρυφτούλι» με τους Δημοκρατικούς αναφορικά με τα φορολογικά του στοιχεία.

Είναι, άλλωστε, ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ από την εποχή του Ρίτσαρντ Νίξον που αρνείται να δημοσιοποιήσει τα φορολογικά του και τώρα αναφωνεί ότι δεν θα τα δώσει «ποτέ» στη δημοσιότητα.

Αυτή, τουλάχιστον, ήταν η απάντηση του Λευκού Οίκου στο αίτημα επιτροπής του Κογκρέσου για το θέμα.


Οι Δημοκρατικοί ζήτησαν την περασμένη Πέμπτη από τις αμερικανικές φορολογικές υπηρεσίες τις δηλώσεις του Τραπμπ για τα τελευταία έξι χρόνια.
Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, όμως, Νικ Μαλβέινι δήλωσε ότι δεν θα τα αποκτήσουν ποτέ αυτά τα στοιχεία και «δεν πρέπει να τα αποκτήσουν».


«Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε κατά τη διάρκεια των εκλογών. Οι ψηφοφόροι γνώριζαν ότι ο πρόεδρος μπορούσε να αποκαλύψει τις φορολογικές του δηλώσεις, γνώριζαν ότι δεν το έκανε και τον εξέλεξαν παρά ταύτα και αυτό είναι που τρελαίνει τους Δημοκρατικούς», δήλωσε ο Μαλβέινι.

Αιτιολογώντας το αίτημά τους, οι Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων δηλώνουν ότι θέλουν να εξετάσουν πώς οι αμερικανικές φορολογικές υπηρεσίες (IRS) ελέγχουν τις φορολογικές δηλώσεις του προέδρου.


Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίσθηκε την Τετάρτη απρόθυμος να δημοσιοποιήσει τις φορολογικές του δηλώσεις, αφού, όπως είπε, έχουν ήδη γίνει αντικείμενο φορολογικού ελέγχου.

 

www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12833&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote