Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Νέα «πυρά» του Τατούλη στην κυβέρνηση για τον Ζαχόπουλο
Νέα «πυρά» του Τατούλη στην κυβέρνηση για τον Ζαχόπουλο Εκτύπωση E-mail
17.02.08
«Λάδι στη φωτιά» στην υπόθεση Ζαχόπουλου ρίχνουν δηλώσεις πρώην υπουργών και κυβερνητικών βουλευτών. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μίλησε στον ALPHA για ανήθικους πολιτικούς, ενώ ο Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ καταλογίζει πολιτικές ευθύνες, επικρίνοντας την κυβέρνηση για απραξία και επικοινωνιακά τερτίπια στην υπόθεση Ζαχόπουλου και κάνει λόγο για κομματικά πειθαρχούμενη δημοκρατία.

Επικαλούμενος τον Πλάτωνα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έστρεψε τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση για την υπόθεση Ζαχόπουλου και μίλησε για ανήθικους πολιτικούς, που υπάρχουν –όπως είπε- σε όλα τα κόμματα.

 Την ίδια ώρα και παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού ότι «η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά τερτίπια, αλλά αναζωπυρώνεται, όταν οι ένοχοι είναι υψηλά ιστάμενοι και δεν επέρχεται κάθαρση».

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι «εκπτώσεις σε ζητήματα αρχών και αξιών δεν κάνουμε για τίποτα και για κανένα».

Το μέλος του ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχολίασε από την πλευρά της ότι «υπάρχει ένα σκάνδαλο, που πρέπει επιτέλους να έρθει στο φως». Ο Γιώργος Αλογοσκούφης μιλώντας στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, προέβλεψε ότι δεν κινδυνεύει η συνοχή της κυβέρνησης και ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει το δεδομένο: 151 βουλευτές συν ένας ανεξάρτητος, ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση.

Θεωρώ, ότι μπορούμε να πάμε έτσι ως το τέλος της τετραετίας. Δεν υπάρχει πολιτική βάση αμφισβήτησης της κυβέρνησης». Ο υπουργός Οικονομικών έδωσε για άλλη μία φορά κάλυψη στον Σπύρο Κλαδά, την ίδια ώρα που βουλευτές της ΝΔ διατυπώνουν ερωτηματικά για την εμπλοκή του.

 «Στο οικονομικό επιτελείο υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με όλους. Και με τον κύριο Κλαδά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλογοσκούφης.

alfa  
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1283&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 17.02.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote