Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ανοίγει πάλι ο φάκελος των καταγγελιών
Ανοίγει πάλι ο φάκελος των καταγγελιών Εκτύπωση E-mail
16.02.08
 Επιστρέφει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο φάκελος της υπόθεσης των καταγγελιών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον επικεφαλής της ΥΠΕΕ κ. Σπύρο Κλαδά, με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών κ. Δημήτρη Δασούλα.

Ο κ.Δασούλας διαφωνεί με την αναφορά της Εισαγγελέως Πρωτοδικών κας Μ. Γκανέ, η οποία είχε ζητήσει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Ο Εισαγγελέας Εφετών θέτει, στην πολυσέλιδη διάταξή του, συγκεκριμένα ερωτήματα που πρέπει να διερευνηθούν και ζητά η έρευνα να στραφεί με συγκεκριμένες πράξεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης ζητά να εξεταστούν νέοι μάρτυρες, να επανεξεταστούν οι μάρτυρες που, ήδη, έχουν καταθέσει, να προσκομιστούν στοιχεία για την υπόθεση, καθώς και στοιχεία σε περίπτωση που προκύψουν ύποπτοι για την διάπραξη αδικημάτων.

Ζητά ακόμη απο την Εισαγγελέα Πρωτοδικών να διερευνήσει αν η γαλλική τράπεζα είχε ενημερώσει εγκαίρως την Τράπεζα της Ελλάδος για την κατάθεση μεγάλου χρηματικού ποσού απο τον Θέμο Αναστασιάδη, καθώς και να διερευνήσει ποιές ενέργειες έγιναν απο την Τράπεζα της Ελλάδος.

Άρση προσωρινής κράτησης θα ζητήσει η 35χρονη

Άρση της προσωρινής κράτησης της 35χρονης πρώην συνεργάτιδας του Χρήστου Ζαχόπουλου προτίθεται να ζητήσει ο συνήγορός της Κώστας Χρυσικόπουλος. Τη Δευτέρα, οπότε και η 25χρονη έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία, θα παραδώσει εκ μέρους της 40σέλιδο απολογητικό υπόμνημα.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσικόπουλο, η 35χρονη ήταν φίλη με τον υπάλληλο του ΥΠΠΟ Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ενώπιον του δεύτερου ειδικού ανακριτή, και οι επαφές τους δεν είχαν τίποτα το μεμπτό.

Η κατάθεση του κ. Ιωαννίδη έγινε καθώς από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 35χρονης κατηγορουμένης στην υπόθεση προέκυψε συχνή επαφή τους με μηνύματα και κλήσεις.


e-tipos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1278&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote