Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το τάμα και το θάμα
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το τάμα και το θάμα Εκτύπωση E-mail
12.03.19

Η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου τα έχει καλά με τον τέως άνακτα. Είναι βαφτισιμιά του Κωνσταντίνου και της συζύγου του. Τα έχει καλά με τον Σαμαρά, που την ανέδειξε εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ. Τα έχει καλά με τον Κυριάκο, που την καμαρώνει ως τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης.

 

Τα έχει καλά και με τον Θεό. «Εκανα τάμα» εξομολογήθηκε κάποτε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες «και ζήτησα υγεία και τον έρωτα της ζωής μου. Και ο καλός Θεός μού τον έστειλε». Τον έρωτα της ζωής της, προφανώς. Τα έχει καλά, τέλος, με τον Νίκο Γεωργιάδη, παρά το γεγονός ότι οι πράξεις του δεν πρέπει να ενθουσίασαν τον Θεό. Γι’ αυτόν όμως απλώς προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη. Δεν έγινε γνωστό, από την ίδια τουλάχιστον, αν έκανε τάμα για την αθώωσή του.

 

 

Και πτυχία έχει και μεταπτυχιακά και μια θέση περίοπτη στη Δεξιά η κυρία. Και δηλητηριώδεις ατάκες διαθέτει στην ακριβή της τσάντα, μαζί με σμύρνα και λίβανο. Οι ατάκες για τον ολετήρα Τσίπρα, η σμύρνα και ο λίβανος για τον φωστήρα Γεωργιάδη. Στην κρεβατοκάμαρα του οποίου δεν είχε ποτέ τη χαρά να μπει, όπως είπε, αλλά πάντως τον ξέρει αρκετά καλά για να βεβαιώσει το δικαστήριο ότι είναι αθώος. Οτι ποτέ δεν θα συνευρισκόταν με ανήλικα παιδιά και μάλιστα επ’ αμοιβή. Οτι ποτέ δεν θα έδρεπε καρπούς νεανικούς ως πλούσιος πελάτης του trafficking ανηλίκων. Οτι είναι αθώος πέραν πάσης αμφιβολίας. Αν τον δίκαζε, ίσως να του έδινε και παράσημο. Ασχετο αν η ίδια συμμετέχει σε εκδηλώσεις για την προστασία των παιδιών από τους κινδύνους –και τους επικινδύνους– του διαδικτύου.

 

Αν μια γυναίκα εκφράζει με τον πιο παραστατικό τρόπο τη ΝΔ, αυτή είναι ασφαλώς η κυρία Μισέλ. Η οποία εκτός από τα νταραβέρια με τον Θεό έχει και άλλα νταραβέρια. Οπως τουλάχιστον δείχνει η τηλεοπτική της απειλή στον Φαήλο Κρανιδιώτη σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από τη δίκη του Γεωργιάδη. Οταν υπερασπιζόμενη τον φίλο και ομοϊδεάτη της –μην ξεχνάμε και τις ιδέες– είπε στον συνομιλητή της, ο οποίος δεν είχε σκοπό να παραβλέψει την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων: «Θα σε πάω αίμα!». Αίμα, μάλιστα, από μια κυρία του άνακτος και του τάματος. Με αποτέλεσμα ο εκδικητικός Κρανιδιώτης να της απευθύνει διά του διαδικτύου το επίσης λαϊκό: «Μισέλ, πες αλεύρι», όταν το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο.

 

Συμπέρασμα: Η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου δικαίως είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα της ΝΔ. Από το τάμα εκτοξεύτηκε στο θάμα. Και γιατί όχι; Και το ήθος έχει και το ταλέντο και την ευστροφία, τα οποία είναι αναγκαία γι’ αυτήν τη ΝΔ. Να τη χαίρονται ο Κυριάκος και οι φίλοι της…

 

www.documento.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12776&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote