Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Τσικνοπέμπτη στο Γουαιτστόουν Νέας Υόρκης Εκτύπωση E-mail
01.03.19

Νέα Υόρκη

Το παραδοσιακό έθιμο της τσικνοπέμπτης γιόρτασαν οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” και στην έδρα του συλλόγου στο Γουάιτστοουν, παρά το τσουχτερό κρύο ,στήθηκαν υπαίθριες ψησταριές, όπου μέχρι αργά το βράδυ ,οι εθελοντές -μέλη του συλλόγου προετοίμαζαν και προσέφεραν μεζέδες στους προσκεκλημένους .

 

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλει το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του κ. Δήμου Σιώκη .



 

“ Ο κόσμος διψάει για εκδηλώσεις και η αυξανόμενη συμμετοχή των συμπατριωτών μας στις διεργασίες, αλλά και στις εκδηλώσεις του συλλόγου,αποτελεί την αφετήρια μιας νέας διαδρομής, η οποία στηριζόμενη στην νεώτερη γενιά, θα αναλάβει να διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργία του και μέσα απο αυτή,την διασφάλιση της Ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού μας” ,ανέφερε στον γράφοντα ο πρόεδρος Δήμος Σιώκης .

 

Ο σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης ιδρύθηκε το 1910 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και οικονομικά εύρωστους συλλόγους στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης .

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12757&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 02.03.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote