Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη λωρίδα της Γάζας Εκτύπωση E-mail
15.02.08
Από έκρηξη στη λωρίδα της Γάζας σκοτώθηκαν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας υψηλόβαθμος διοικητής του παλαιστινιακού κινήματος Ισλαμικός Τζιχάντ και τραυμαστίστηκαν άλλοι 25, δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης και τοπικές ιατρικές πηγές, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ.
Ο εκπρόσωπος κατηγόρησε το Ισραήλ ότι εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή η οποία κατέστρεψε μία κατοικία και ορκίστηκε εκδίκηση, αν και εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι δεν έχει ενημέρωση για μία τέτοια ενέργεια.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επικαλείται ιατρικές πηγές, η ισραηλινή αεροπορία εξαπέλυσε πύραυλο εναντίον της κατοικίας του Αϊμαν αλ-Φαγέντ, 42 ετών, μαχητή του Ισλαμικού Τζιχάντ, ο οποίος σκοτώθηκε, όπως και άλλοι έξι Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα και ένα παιδί.

Τουλάχιστον 40 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και μία γυναίκα, στην πλειοψηφία τους μέλη της οικογένειας του Φαγέντ τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η κατοικία καταστράφηκε πλήρως και πολλές άλλες γειτονικές υπέστησαν ζημιές. Η επίθεση έγινε στον καταυλισμό προσφύγων Ελ-Μπουρέιτζ κοντά στην πόλη της Γάζας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα σχόλιο εκ μέρους του ισραηλινού στρατού.
ethnos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1274&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote