Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Γκάφα ολκής από τον Τραμπ Εκτύπωση E-mail
08.02.19

Ντόναλντ Τραμπ Σε ένα λεκτικό ολίσθημα, που έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων και σχολίων στα social media, υπέπεσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την ομιλία του στην ετήσια εκδήλωση National Prayer Breakfast, στην Ουάσιγκτον.

«Απ' την ίδρυση του έθνους μας, πολλά από τα μεγαλύτερα βήματά μας, απ' την κατάκτηση της ανεξαρτησίας μας μέχρι την... κατάργηση των πολιτικών δικαιωμάτων, την επέκταση του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες, είχαν μπροστά ανθρώπους της πίστης και ξεκίνησαν με προσευχή», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κάνοντας προφανώς κατά λάθος χρήση της λέξης «κατάργηση» όταν αναφέρθηκε στα δικαιώματα.

 

«Όταν ανοίγουμε τις καρδιές μας στην πίστη, γεμίζουμε τις καρδιές μας με αγάπη», πρόσθεσε.


«Δεν θα σας απογοητεύσω ποτέ» είπε ακόμη ο Αμερικανός πρόεδρος, μόλις δύο μέρες μετά την ομιλία του στο Κογκρέσο, όπου μεταξύ άλλων πρότεινε την απαγόρευση των καθυστερημένων αμβλώσεων. «Όλα τα παιδιά, γεννημένα και αγέννητα, είναι φτιαγμένα κατ' εικόνα και κα' ομοίωσιν του Θεού... Κάθε ζωή είναι ιερή και κάθε ψυχή είναι ένα πολύτιμο δώρο από τον ουρανό», είπε ενώπιον ενός κοινού με αρκετούς συντηρητικούς, μέλη της κυβέρνησης και του Κογκρέσου, μεταξύ των οποίων και η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής, Νάνσι Πελόζι.

 

«Πρέπει να χτίσουμε μια κουλτούρα που αγαπά την αξιοπρέπεια και την ιερότητα της αθώας ανθρώπινης ζωής», είπε ακόμη.

 

Ο Τραμπ ευχαρίστησε επίσης τους θρησκευτικούς ηγέτες για τις προσπάθειές τους να περάσουν πέρυσι κάποιες αλλαγές στον ποινικό κώδικα.


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12719&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote