Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
«Κόλαση» στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν υπογράφει το νόμο που θα αποτρέψει το «λουκέτο» στην κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
21.12.18

«Κόλαση» στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν υπογράφει το νόμο που θα αποτρέψει το «λουκέτο» στην κυβέρνηση - Media Ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, Πολ Ράιαν, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο ο οποίος θα επέτρεπε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να συνεχίσει να λειτουργεί, ανοίγωντας τη ροή κονδυλίων προς τις υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον Ράιαν, ο Τραμπ αρνείται να υπογράψει το σχετικό νόμο, καθώς το Κογκρέσο δεν έχει εγκρίνει ακόμα τα κονδύλια για να κατασκευαστεί το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο αποτελεί μια προεκλογική δέσμευση του Τραμπ, η οποία, ωστόσο, ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί.


Ο Λευκός Οίκος έστειλε ήδη μήνυμα ότι ο πρόεδρος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, ενώ ο Τραμπ την Τετάρτη είχε καταστήσει σαφή τη δυσαρέσκειά του, γράφοντας (πού αλλού...) στο Twitter: «Όταν με πολλές επιφυλάξεις υπέγραφα τον σχετικό νόμο (σ.σ. για τη χρηματοδότηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης), η ηγεσία του Κογκρέσου μου είχε υποσχεθεί το Τείχος και τη Συνοριακή Ασφάλεια. Θα γινόταν μέχρι το τέλος της χρονιάς (ΤΩΡΑ). Δεν έγινε! Ανοήτως μαχόμαστε για τη συνοριακή ασφάλεια σε άλλες χώρες -αλλά όχι στις αγαπημένες μας ΗΠΑ. Καθόλου καλό!».


www.topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12626&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote