Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον «διοικητή» Σαμαρά για την «εμφυλιοπολεμική» ομιλία του
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον «διοικητή» Σαμαρά για την «εμφυλιοπολεμική» ομιλία του Εκτύπωση E-mail
17.12.18

Μετά την ακροδεξιάς ρητορικής ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ του επιτέθηκε, λέγοντας ότι «αυτός που πραγματικά διοικεί το κόμμα» έκανε άνοιγμα στην ακροδεξιά, στις υποκινούμενες από τη Χρυσή Αυγή καταλήψεις, και έδωσε στίγμα Ορμπάν και Σαλβίνι στο «ευρωπαϊκό» προφίλ της ΝΔ.

 

Με αφορμή την ομιλία και τον διχαστικό λόγο του πρώην πρωθυπουργού στο 12ο συνέδριο της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι είναι αυτός που διοικεί το κόμμα στην πραγματικότητα και επιβεβαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα που μιλά για άνοιγμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ακροδεξιά. Όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση, οι επαγγελματίες υπερπατριώτες ξεχνούν την πατρίδα και σώζουν τη παρτίδα όταν έχουν απέναντι τους τη Novartis.

«Μετά  το “πουλήσατε τη Μακεδονία στους Ευρωπαίους και πήρατε τις συντάξεις”... Μετά το “δεν πούλησε η δημοκρατία τη Μακεδονία, αλλά ο Τσιπρας”... Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε χθες στους δημοσιογράφους ότι "διχαστικός" είναι ο λόγος του Πρωθυπουργού.

Ίσως επειδή στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας  σήκωσε το γάντι στην ακροδεξιά και θύμισε τι είναι πατριωτισμός και ποιοι ήταν πατριώτες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου και ειδικά στην ιστορία της πόλης.

Δεν πρόλαβε, όμως, να τελειώσει τα λεγόμενά του ο κ. Μητσοτάκης και αυτός που πραγματικά διοικεί το κόμμα, ο κ. Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου,  κατάφερε να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός. Έκανε άνοιγμα στην ακροδεξιά, στις υποκινούμενες από τη Χρυσή Αυγή καταλήψεις, και έδωσε στίγμα Όρμπαν και Σαλβίνι στο “ευρωπαϊκό” προφίλ της Ν.Δ.

Τι παραπάνω να περιμένει κανείς από τους επαγγελματίες υπερπατριώτες, που έστησαν  την πολιτική τους καριέρα στο Μακεδονικό, αλλά ξεχνούν την πατρίδα και σώζουν τη παρτίδα όταν έχουν απέναντι τους τη Novartis».


www.thepressproject.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12619&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων