Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Συμφώνησαν για το αέριο
Συμφώνησαν για το αέριο Εκτύπωση E-mail
12.02.08
Η Ρωσία αποδέχθηκε πρόταση της Ουκρανίας για την αποπληρωμή χρέους από το φυσικό αέριο,δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν ύστερα από τις συνομιλίες που είχε με τον ουκρανό ομόλογό του Βίκτορ Γιούσενκο.

Η Ρωσία είχε απειλήσει να περιορίσει τις προμήθειες στην Ουκρανία από τις 17:00, ώρα Ελλάδας,σήμερα εάν δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία σχετικά με το χρέος της Ουκρανίας προς την Μόσχα. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο ουκρανός πρόεδρος.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Γιούσενκο μετέβη νωρίτερα σήμερα στη Μόσχα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τη Ρωσία να κλείσει τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου προς την Ουκρανία. Η Μόσχα είχε απειλήσει να προβεί στη διακοπή παροχής, εάν η Ουκρανία δεν δεσμευόταν να αποπληρώσει χρέος, ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την εταιρεία Gazprom.

Πούτιν για Ουκρανία και ΝΑΤΟ

Επανέρχεται η Ρωσία στο θέμα πιθανής εισόδου της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, καθώς ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε ότι η Ρωσία μπορεί να αναγκαστεί να στρέψει και πάλι τους πυραύλους της προς την Ουκρανία σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Χαρακτηριστικά Ο Πούτιν δήλωσε, "δεν τρομάζω μόνο που το εκστομίζω αυτό, είναι τρομακτικό ακόμη και να σκεφτούμε ότι η Ρωσία, σε απάντηση σε μια πιθανή ανάπτυξη (τμημάτων της προγραμματιζόμενης από τις ΗΠΑ)...πυραυλικής ασπίδας στην Ουκρανία...θα πρέπει να στρέψει τα αμυντικά πυραυλικά της συστήματα προς την Ουκρανία

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1259&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote