Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow ΚΙΝΑΛ: Η εικόνα της ελληνικής χρηματαγοράς αντικατοπτρίζει το έλλειμμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης
ΚΙΝΑΛ: Η εικόνα της ελληνικής χρηματαγοράς αντικατοπτρίζει το έλλειμμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης Εκτύπωση E-mail
09.10.18

Το σήμα του Κινήματος Αλλαγής/Φωτογραφία: Intimenews Η σημερινή εικόνα στις χρηματαγορές αντικτροπτίζει την αβεβαιότητα στην οικονομία και το έλλειμμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής.

 

Ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Κουτσούκος σε σχετική δήλωσή του επισημαίνει:

Η ιδιαίτερα αρνητική για την χώρα μας εικόνα που διαμορφώνεται σήμερα στις χρηματαγορές, αντικατοπτρίζει την αστάθεια, την αβεβαιότητα, που επικρατεί στην Οικονομία και το έλλειμμα αξιοπιστίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.


Η χώρα παραμένει ευάλωτη σε εσωτερικές και διεθνείς δυσκολίες. Καμία μέριμνα δεν λήφθηκε αυτά τα 3 χρόνια, για την θωράκισή της. Ακόμη και οι πρόσφατες προειδοποιήσεις μας στην Βουλή «καταγγέλθηκαν» από τον Αρμόδιο Υπουργό.


Δεν χρειαζόμαστε μια Κυβέρνηση -παρατηρητή των εξελίξεων, που δεν μπορεί. Που αρκείται στο να κατασκευάζει εχθρούς και «υπονομευτές».


Οι προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την σταθερότητα στο φορολογικό σύστημα και την επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων, είναι όσο ποτέ επίκαιρες και αναγκαίες.


Πηγή: 
iefimerida.gr
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12498&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote