Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ Εκτύπωση E-mail
10.02.08
 Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού με συνέπεια συνεχίζει το έργο του παρουσιάζοντας ποιοτικό και αξιόλογο θέατρο στην ομογένεια. Τη θεατρική περίοδο 2006-2007 παρουσίασε με επιτυχία τα έργα:

"ΤΡΩΑΔΕΣ" του Ευριπίδη , σκην. Ανδρέα Τσέλεπου, Οκτώβριο 2006 

"ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ" της Άγκαθα Κρίστι, σκην. Ευάγγελου Αλεξίου, Φεβρουάριο 2007 "ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ" των Μ. Ρέππα- Θ. Παπαθανασίου, σκην. Χρήστου Αλεξανδρίδη, Απρίλιο 2007 

"ΒΑΤΡΑΧΟΙ" του Αριστοφάνη, σκην. Μαγδαλένας Ζήρα, Οκτώβριο 2007

 Σας προσκαλούμε, στις 8 Φεβρουαρίου 2008, να απολαύσετε την σύγχρονη κωμωδία "ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ" γραμμένη από τους Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένη Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία της Μάρθας Τομπουλίδου. 

 Στο έργο παρακολουθούμε ένα κύκλο φιλίας που τον απαρτίζουν τέσσερις σύγχρονες γυναίκες από την Κηφισιά. Γι αυτές έχει έρθει η στιγμή να αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους μετά την αποτυχία των δεσμών τους με τους άνδρες.

 Είναι σύμφωνες να ανοίξουν μια οδό ανώδυνης διαφυγής από την συναισθηματική κρίση αποφασίζοντας να γλιστρήσουν προς την Ταϊλανδή για πολυτελείς διακοπές!!!

 Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού συνδυάζει αυτήν την παραγωγή με την εγκατάσταση συστήματος υπερτίτλων στα αγγλικά για να γίνει το ελληνικό Θέατρο προσιτό στις δεύτερες και τρίτες γενιές, καθώς και στο ευρύτερο κοινό.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από την σύγχρονη κωμωδία "ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ" , με συγγράφεις που τα έργα τους συνέβαλλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της ελληνικής μεταπολεμικής δραματουργίας.

Ο θίασος αποτελειται από τις αξιόλογες, και έμπειρες ηθοποιούς: Ελένη Αυγουστή, Χριστίνα Στεφανίδη, Λαρίσα Αντύπα και Αρετή Παλούκη. 

Καλείστε να απολαύσετε μια εξαιρετικά πρωτότυπη ερμηνεία της κωμωδίας "ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ" από τις 8 Φεβρουαρίου έως 16 Μαρτίου 2008, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 8μμ και Κυριακές στις 7μμ. 

The Greek Cultural Center in Astoria presents the contemporary comedy "With Power From Kifissia" written by D. KEHAIDIS and E. HAVIARA and premiering on February 8th - March 16, 2008with English supertitles, every Friday, Saturday at 8:00pm and Sunday at 7:00pm. For more information and reservations contact 718-726-7329 or Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

Η παραγωγή θα είναι στα ελληνικά με αγγλικούς υπερτίτλους.  Είσοδος $20 –Μειωμένο (Φοιτητές/Ηλικιωμένοι/Παιδιά) $15 Greek Cultural Center27-18 Hoyt Ave SouthAstoria, NY 11102    

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1248&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote