Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αλβανίδα ιστορικός σε παράκρουση: Δεν υπάρχουν Έλληνες - Ο Τσίπρας και όλοι οι Έλληνες είναι Αλβανοί Εκτύπωση E-mail
21.09.18

Αλβανίδα ιστορικός σε παράκρουση: Δεν υπάρχουν Έλληνες - Ο Τσίπρας και όλοι οι Έλληνες είναι Αλβανοί (Video) - Media Αλβανίδα ιστορικός για κλάματα βρέθηκε σε παράκρουση κατά τη διάρκεια εκπομπής στην Αλβανική τηλεόραση και άρχισε να λέει: «Δεν υπάρχουν Έλληνες. Είναι όλοι Αλβανοί. Ο Τσίπρας είναι Αλβανός».

 

Το ανθελληνικό μένος της «ιστορικού» της γειτονικής χώρας που ονομάζεται Έλενα Κοκάτσι, προκάλεσε μέχρι και αντιδράσεις στο ίδιο το πάνελ όπου συμμετείχε, με τα όσα έλεγε. «Μήπως το παρατραβάμε;» σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής.


Το θέμα της εκπομπής της Αλβανικής τηλεόρασης ήταν η «Βαλκανοποίηση των Βαλκανίων» και η Αλβανίδα ιστορικός βρέθηκε σε παροξυσμό εθνικιστικού μένους και ανιστόρητων βλακειών με τα όσα είπε: «Η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες». Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν το παρατραβάει, η ίδια κάλεσε τον δημοσιογράφο να της βρει, όπως είπε, «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821». Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα.


www.topontiki.gr

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12465&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote